Christelijk kinderdagverblijf Trots  

Boomgaard 21A, 2771PC, Boskoop

8,6
Christelijk kinderdagverblijf Trots, Boskoop - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Trots biedt het huiselijke van een gastouder en de professionaliteit van een kinderdagverblijf. ​ Trots is een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf. Dat zie je terug in de gezellig ingerichte ruimtes. Kinderen kunnen spelen alsof ze thuis zijn. Ze kunnen lekker... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Trots biedt het huiselijke van een gastouder en de professionaliteit van een kinderdagverblijf.

Trots is een huiselijk en kleinschalig kinderdagverblijf. Dat zie je terug in de gezellig ingerichte ruimtes. Kinderen kunnen spelen alsof ze thuis zijn. Ze kunnen lekker aanschuiven voor het ontbijt als dat nodig is. Dat papa of mama dan nog even een kopje koffie of thee meedrinkt, is alleen maar gezellig.

Het is ook een christelijk kinderdagverblijf, wat betekent dat het christelijk geloof onderdeel uitmaakt van de dagindeling. Wat het niet betekent, is dat kinderen alleen met een christelijke achtergrond welkom zijn. Iedereen is welkom binnen Trots. Vriendelijkheid, behulpzaamheid, eerlijkheid en geduld, om maar een aantal zaken te noemen, komen iedere dag terug en zijn voor ieder kind waardevol, ongeacht geloof. Trots voelt als een tweede thuis voor ieder kind.
Pedagogisch
beleid
Je kunt ons pedagogisch beleid lezen op onze website. Deze komt volgends de GGD volledig tot zijn recht in de praktijk. Huiselijk (dit zie je aan de inrichting) Kleinschallig (dit zie je aan het max aantal kinderen op de groep en max 2 groepen op de lokatie) Christelijk (Normen en Waarden, bijbel lezen, bidden voor het eten en liedjes zingen)
Communicatie met ouders
Wij communiceren naar ouders door middel van: Ouderportaal Nieuwsbrief elke maand met daarin alle nieuwtjes. Zo nodig extra mail tussen door bij dringende zaken. Via schriftjes en speciale app communiceren wij over de kinderen hoe het die dag gaat met een leuk verhaaltje en foto erbij. Via het krijtbord in de hal laten wij zien wie er die dag werkt.
Aanmeldings- procedure
Je mag altijd bellen of mailen voor een rondleiding. Via de VLOG op onze website kun je ook al een digitale rondleiding bekijken! Ben je enthousiast dan hebben wij een online inschrijfformulier die je gemakkelijk kunt invullen. Lukt dit niet geef ons dan een belletje of mailtje en dan helpen wij je graag.