Onderdeel van: Montris 3.0 B.V.

Peuteropvang Wirre Warre  

De Leemkuil 4, 1251AR, Laren

Onze peuteropvang in Laren is een heerlijke plek voor kinderen vanaf 2 jaar tot het moment dat zij naar de basisschool gaan. Ze kunnen er eten en natuurlijk ook lekker ontdekken, leren en genieten. Ieder in zijn eigen tempo en als voorbereiding voor straks. In onze opvang is een wereld op... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Onze peuteropvang in Laren is een heerlijke plek voor kinderen vanaf 2 jaar tot het moment dat zij naar de basisschool gaan. Ze kunnen er eten en natuurlijk ook lekker ontdekken, leren en genieten. Ieder in zijn eigen tempo en als voorbereiding voor straks.

In onze opvang is een wereld op maat voor kinderen gecreëerd. Dat ziet u terug in de inrichting die aangepast is op de kleintjes. Denk aan wasbakken, wc’s en ook stoelen, tafels en kasten. Vol zelfvertrouwen kiezen de kinderen een boek uit de kast of gaan ze zelf naar de wc.
Pedagogisch
beleid
Voor ieder kind is er zowel vertrouwd speelgoed als uitdagende, nieuwe activiteiten. Kinderen kunnen zo binnen de veilige grenzen van de opvang zelf op ontdekkingstocht gaan. Natuurlijk onder begeleiding van onze medewerkers. Daarnaast werkt Peuteropvang De Wirre Warre met VVE(voor- en vroegschoolse educatie) van Puk & Ko. Puk & Ko is een totaalprogramma en heeft een doorgaande lijn met Ik & Ko dat gebruikt wordt op de basisschool.
Communicatie met ouders
Een goed dagelijks contact tussen ouders en pedagogisch medewerkers vinden we heel belangrijk. Montris heeft hiervoor de montris-app. via uw mobiele telefoon berichtjes en foto's ontvangen over de belevenissen van uw kindje. Bij het ophalen blijven de pedagogisch medewerkers u uiteraard mondeling op de hoogte houden van hetgeen er die dag is gebeurd.
Aanmeldings- procedure
U wilt zich inschrijven bij Montris kinderopvang? Dat kan. U bent van harte welkom! Binnen één week nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen krijgt u per post een bevestiging van ons dat u op de wachtlijst geplaatst bent, of dat u al zeker bent van een plekje. Indien u zeker bent van een plaats, sturen wij meer informatie over de vervolg procedure. Indien u op de wachtlijst staat, houden wij u op de hoogte van de beschikbaarheid.