Nikkids  

de Krijntjes 28, 4715AP, Rucphen

9,1
Nikkids, Rucphen - Beste-kinderdagverblijf

Kinderopvang Nikkids is een zeer flexibele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Betalen voor aanwezigheid en niet voor afwezigheid is een belangrijk speerpunt. Daarnaast is er geen minimaal aantal af te nemen uren en de uren mogen per week verschillen. Ook is het van belang dat de kinderen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderopvang Nikkids is een zeer flexibele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Betalen voor aanwezigheid en niet voor afwezigheid is een belangrijk speerpunt. Daarnaast is er geen minimaal aantal af te nemen uren en de uren mogen per week verschillen.
Ook is het van belang dat de kinderen spelen in de speelzone van hun ontwikkelingsniveau. Dit garandeert de veiligheid van de jongsten en stimuleert de voorschoolse ontwikkeling van de oudsten
Pedagogisch
beleid
Alle kinderen zijn uniek en hebben ieder hun eigen voorkeuren en behoeften. Kinderen mogen zichzelf zijn. De leidsters van Nikkids proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten door inlevingsvermogen en liefdevolle aandacht. We stimuleren de kinderen in 5 leerstijlen. Er is aandacht voor de volgende aspecten: Creatief, Constructief, Cognitief, Sociaal, Motorisch. De activiteiten passend bij het thema en aansluitend bij de leeftijd, voldoen aan een of meerdere van deze leerstijlen.
Communicatie met ouders
* Dagelijks gesprekje * Facebook * Nieuwsbrief
Aanmeldings- procedure
Vrijblijvend intake gesprek en rondleiding. Tijd om na te denken en de opties te overwegen Contractbespreking en kennismaking met leidsters Wenperiode (indien gewenst) of starten