Kindercentrum De Boefjes  

Govert Flinckstraat 198H, 1073CB, Amsterdam

Kindercentrum De Boefjes, Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Wij staan voor klein en vertrouwd. Bij De Boefjes doen wij er alles aan om uw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat is tenslotte de basis van waaruit een kind de wereld ontdekt en spelenderwijs leert, maar ook vriendjes maakt. Omdat wij al bijna 20 jaar werken met een vast en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij staan voor klein en vertrouwd. Bij De Boefjes doen wij er alles aan om uw kind een veilig en vertrouwd gevoel te geven. Dat is tenslotte de basis van waaruit een kind de wereld ontdekt en spelenderwijs leert, maar ook vriendjes maakt. Omdat wij al bijna 20 jaar werken met een vast en professioneel team van gediplomeerde leidsters zorgen wij voor een vertrouwd gezicht voor u en uw kind. Alles wat wij doen staat in het teken van ontwikkeling. De warmte die we hiermee uitstralen uit zich in blije ouders en kinderen.
Pedagogisch
beleid
In het pedagogische beleid van De Boefjes staat het kind en zijn ontwikkeling centraal. Hierbij krijgt ieder kind de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen naar eigen zelfstandigheid. De Boefjes wil de totale ontwikkeling van het individuele kind evenwichtig stimuleren, met respect voor de eigen ontwikkeling, krachten en uniciteit. De vier pedagogische basisdoelen voor opvoeding zijn het uitgangspunt voor de kinderopvang binnen De Boefjes.
Communicatie met ouders
Ouders en de pedagogische medewerkers van de Boefjes delen de verantwoordelijkheid voor de verzorging en opvoeding van het kind. Om uw kind goed op te kunnen vangen dienen wij op de hoogte te zijn van de thuissituatie van het kind. Uiteraard voor zover dit van betekenis is voor de opvang. Andersom moet de ouder ook weten hoe de dag op de kinderopvang is verlopen. hoe uw kind zich daar gedraagt. voelt etc.. Regelmatig uitwisseling tussen ouders en pedagogische medewerkers vinden wij belangrijk.
Aanmeldings- procedure
Het begint bij de eerste rondleiding en kennismaking. We nemen de tijd daarvoor. Tijdens dit gesprek wordt de basis gelegd voor een verdere samenwerking en het opbouwen van een vertrouwensband. Nadat uw kindje is geplaatst vindt er na drie maanden een evaluatiegesprek plaats.Tijdens dit gesprek kijken we met u terug op de wenperiode van uw kind en bespreken we hoe het tot nu gaat.