Wiskids  

Voorstraat 58, 2611JS, Delft

8,6
Wiskids, Delft - Beste-kinderdagverblijf

Wiskids is een kleinschalig kinderdagverblijf in de binnenstad van Delft. We hebben twee verticale groepen. De ruimten zijn ingericht met hoeken zodat kinderen gericht kunnen spelen en hun ontwikkeling wordt gestimuleerd. We hebben een grote omsloten speelplaats. Een stabiel team met... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wiskids is een kleinschalig kinderdagverblijf in de binnenstad van Delft. We hebben twee verticale groepen. De ruimten zijn ingericht met hoeken zodat kinderen gericht kunnen spelen en hun ontwikkeling wordt gestimuleerd. We hebben een grote omsloten speelplaats. Een stabiel team met medewerkers die al heel lang in dienst zijn (sommigen zelfs al vanaf het begin). Al het eten, drinken, luiers, leuke activiteiten, zoals jaarfeest, moeder-/Vaderdag, uitjes, kerstdiner, ouderavond, yogales en muziek op schoot e.d zijn inbegrepen. We hebben een actieve oudercommissie en een creatieve redactie voor ons nieuwsbrief die elk kwartaal wordt uitgebracht. We doen aan deskundigheidsbevordering voor de pmers.
Pedagogisch
beleid
In het pedagogisch beleidsplan wordt onze visie uitgelegd en uitgewerkt in de praktijk. Ieder jaar wordt het pedagogisch beleidsplan bekeken en gewijzigd. We kijken dan of we nog steeds achter onze ideeën staan en of we het ook nog steeds in de praktijk brengen. We houden graag bezig met gezonde voeding (voedingscentrum). Dit in het kader dat we graag gezond willen eten met de kinderen.
Communicatie met ouders
Als eerste bij de rondleiding daarna tijdens het kennismakingsgesprek voordat het kindje bij ons komt. Bij de breng- en haalmomenten (mondeling). Bij de baby's ook via het informatiebord. Bij de kind-gesprekken. bij de ouderavonden. via de oudercommissie. de mail en de nieuwsbrief.
Aanmeldings- procedure
Ouders kunnen op onze website kijken en het registratieformulier invullen. Zij kunnen ook eerst bellen voor het maken van een afspraak voor een rondleiding. Na het invullen van het registratieformulier waarin de ouders de opvangdagen en startdatum hebben aangegeven krijgen de ouders een contract met brief waarin staat aangegeven dat ze nog voor een kennismakingsgesprek worden uitgenodigd zo'n twee weken voor de startdatum.