24-uurs én flexibele kinderopvang Klokje Rond  

Houtwal 2, 5509KK, Veldhoven

7,6
24-uurs én flexibele kinderopvang Klokje Rond, Veldhoven - Beste-kinderdagverblijf

Een flexibele betrouwbare opvang waar ouders zelf reserveren via ons online reserveringssysteem wat per kwartier mogelijk is. Vast of flexibel het kan allemaal. Wij hebben geen breng en haaltijden, Naast flexibele opvang kun je bij Klokje Rond ook een dagdelencontract afsluiten. Je kunt dan een... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Een flexibele betrouwbare opvang waar ouders zelf reserveren via ons online reserveringssysteem wat per kwartier mogelijk is.Vast of flexibel het kan allemaal. Wij hebben geen breng en haaltijden,

Naast flexibele opvang kun je bij Klokje Rond ook een dagdelencontract afsluiten. Je kunt dan een dagdeel à 6uur afnemen of een hele dag à 12uur.
Alle ouders hebben de mogelijkheid om deze dagdelen ook nog te ruilen naar ieder willekeurig moment binnen dezelfde maand. Uiteraard gaat dit wel op basis van beschikbaarheid.

Wat nog belangrijker is om te weten.........
Onze leidsters zijn niet enkel hoog geschoold, maar hebben allemaal een kinder-EHBO diploma en een groot hart voor de kinderen en staan elke dag weer enthousiast paraat. Gezelligheid, persoonlijk contact en sfeer vinden wij erg belangrijk.

Nieuwsgierig geworden? We nodigen je graag uit om eens langs te komen.
Pedagogisch
beleid
Emmi Pikler; Zelfredzaamheid & zelfstandig spelen van kinderen zijn belangrijke pijlers. Individuele contacten met leidsters vinden plaats tijdens eet- en verzorg momenten. Regelmatig creëren wij een uitdagende speelomgeving. Zo voorkomen wij conflictsituaties. Taalgebruik staat centraal. Positief benaderen vinden wij erg belangrijk. Specifiek voor de BSO bieden wij geweldige lessen aan voor de kinderen. Zoals: Sport, Muziek en kunstlessen. Denk hier bij aan: Zwemlessen, Theater Yoga en Pianole
Communicatie met ouders
Ouders krijgen bij ons een kennismakingsgesprek over Klokje Rond. Daarna bij de leidsters op de groep een Intake gesprek. Als het kindje is geplaatst hebben wij bij de breng en haal momenten tijd voor de ouders. Bij 2 jaar krijgen ze weer een intake gesprek bij de volgende groep. Als ze 4 worden word er een peuterestafette ingevuld. Ook de overstap naar de BSO begint met een intake. Daarnaast maken we jaarlijks gebruik van de "10 minuten" gesprekjes om de ontwikkeling etc te bespreken.
Aanmeldings- procedure
Aanmelden kan bij ons via de website ivm alle gegevens die wij dan nodig hebben. Naar aanleiding daarvan wordt er contact opgenomen.