Kinderdagverblijf IKKIE  

Vogelaarstraat 13, 2651CS, Berkel en Rodenrijs

9,1
Kinderdagverblijf IKKIE, Berkel en Rodenrijs - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Ikkie is kleinschalige opvang waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. We bieden opvang waar regelmaat, rust en reinheid van zelf sprekend is. We werken met vaste groepen en leidsters. Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Ikkie is kleinschalige opvang waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. We bieden opvang waar regelmaat, rust en reinheid van zelf sprekend is. We werken met vaste groepen en leidsters.
Pedagogisch
beleid
Regelmaat, rust en reinheid is ons moto . Daarnaast werken wij VVE+ programma PUK. Waardoor de kinderen langzaam wennen om naar de basisschool te gaan.
Communicatie met ouders
Kinderdagverblijf Ikkie heeft een open communicatie zowel binnen Ikkie als naar de ouders toe.
Aanmeldings- procedure
Via onze website kunt u zich inschrijven , hier vind u onze inschrijfformulieren. Deze worden in behandeling genomen en in de planning gekeken wat de mogelijkheden zijn. Wij zullen dan contact met u opnemen. Aan de hand van het inschrijfformulier wordt u een contract toegezonden met het pedagogisch beleidplan. Deze dient men binnen 10 werkdagen retour te sturen. Drie weken voor aanvang van de opvang nemen wij contact op voor een intake gesprek. Voor een rondleiding kunt u contact altijd opnemen.