kleinschalig kinderdagverblijf fier  

Poststraat 4E, 1401EZ, Bussum

9,1
kleinschalig kinderdagverblijf fier, Bussum - Beste-kinderdagverblijf

fier is een kleinschalig kinderdagverblijf waar rust, ruimte, aandacht en creativiteit samengaan. wij kijken goed naar de kinderen hun behoefte, gaan vaak naar buiten met de walking wagon, naar een speeltuin, kinderboerderij of zomaar wat kijken naar de wereld om je heen. de kinderen bij fier... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
fier is een kleinschalig kinderdagverblijf waar rust, ruimte, aandacht en creativiteit samengaan. wij kijken goed naar de kinderen hun behoefte, gaan vaak naar buiten met de walking wagon, naar een speeltuin, kinderboerderij of zomaar wat kijken naar de wereld om je heen. de kinderen bij fier krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om te spelen, zichzelf en de ander te ontdekken. er hoeft niet altijd iets gedaan te worden, vaak biedt het spel al genoeg. kinderen leren van elkaar. en wijzen elkaar ook op de afspraken die er zijn. zoals het niet afpakken van speelgoed maar vragen als jij mag als de ander klaar is met het speelgoed. dat vergt nog veel oefening. kinderen vinden het fijn als het ze uiteindelijk zelf lukt. daarin worden ze helemaal begeleid.
Pedagogisch
beleid
inspiratie voor het pedagogisch beleid: zie www.fier-kinderopvang.nl
Communicatie met ouders
Tijdens de zgn. overdracht in de ochtend en middag. Via de overdrachtsschriftjes waarin van beide kanten verhaald wordt over de avonturen van de kinderen. Via mail en WhatsApp. Minimaal 1x keer per jaar is er een oudergesprek bij de ouder thuis.Via de nieuwsbrief die 2x per jaar uitkomt en natuurlijk via uitstapjes met elkaar.
Aanmeldings- procedure
Er kan een afspraak gemaakt worden om eens te komen kijken en kennis te maken. Via een inschrijfformulier en uiteindelijk een contract kan uw kind geplaatst worden. Vooraf vindt er nog een wenperiode plaats.