De Dartel  

Hoofdstraat 84, 2351AM, Leiderdorp

9,0
De Dartel, Leiderdorp - Beste-kinderdagverblijf

De Dartel is een kleinschalig kinderdagverblijf. We hebben maar 16 kindplaatsen per dag. Hierdoor kennen we de ouders en de kinderen erg goed. Dit geeft al snel een vertrouwd gevoel. We trekken er regelmatig op uit naar een speeltuin of het park. We mogen ook gebruik maken van het... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Dartel is een kleinschalig kinderdagverblijf. We hebben maar 16 kindplaatsen per dag.
Hierdoor kennen we de ouders en de kinderen erg goed. Dit geeft al snel een vertrouwd gevoel.
We trekken er regelmatig op uit naar een speeltuin of het park. We mogen ook gebruik maken van het schoolplein van de Willem de Zwijgerschool. Hier hebben we extra ruimte en extra speeltoestellen. Hier genieten we ook regelmatig van.
We knutselen en dansen vaak. Merken dat de kinderen hier ook veel plezier aan beleven. Onze missie : Allemaal met plezier naar de opvang.
Bij de Dartel hoeft u niet verplicht 11 uur per dag af te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden.
Pedagogisch
beleid
De kinderen zoveel mogelijk een thuis gevoel geven. Met vaste leidsters, steeds de zelfde gezichten en de huiselijke inrichting lukt dit heel goed. www.dedartel.nl
Communicatie met ouders
Bij het brengen en halen maken we altijd een praatje. Bijzonderheden bespreken we ook direct. We hebben een nieuwsbrief. Bij de aller kleinste houden we een overdrachts schriftje bij.
Aanmeldings- procedure
Eerst kennis maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Is alles naar wens kan het inschrijfformulier via de website ingevuld worden.