Kinderopvang 't Koetje  

Braakmanssteeg 5A, 7437PV, Bathmen

9,2
Kinderopvang 't Koetje, Bathmen - Beste-kinderdagverblijf

De allerleukste kinderopvang! Kleinschalig, uniek en professioneel! Op een échte boerderij. Heerlijk naar buiten, welk weertype het ook is, want wij beschikken over ruim 50m2 overdekte buitenspeelruimte. Hier kan en mag je spelen. Lekker naar de dieren. Aangesloten bij de VAK (Verenigde... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De allerleukste kinderopvang! Kleinschalig, uniek en professioneel! Op een échte boerderij. Heerlijk naar buiten, welk weertype het ook is, want wij beschikken over ruim 50m2 overdekte buitenspeelruimte. Hier kan en mag je spelen. Lekker naar de dieren. Aangesloten bij de VAK (Verenigde Agrarische Kinderopvang). Kindvolgend. Ieder kind is uniek.
Pedagogisch
beleid
Wij werken volgens het pedagogisch beleidsplan van de VAK. Onze opvang kenmerkt zich door het "groene randje". Wij zullen veel buiten zijn met de kinderen en veel natuurlijk materialen gebruiken.
Communicatie met ouders
Bij het halen en brengen nemen de pedagogische medewerksters de tijd voor een goede (mondelinge) overdracht. Daarnaast wordt er gewerkt met een overdrachsschriftje. Voor de oudere peuters wordt er via het whiteboard in de hal gecommuniceerd.
Aanmeldings- procedure
Aanmelden kan via de website, via het contactformulier, per mail of telefonisch. Na een bezichtiging kunnen ouders zich vrijblijvend inschrijven. Na inschrijving (waarin zij nog niets verplicht zijn) krijgen zij van ons een voorstel met de kosten voor kinderopvang voorgerekend (offerte). Hiermee kan op toeslagen.nl gekeken worden naar de exacte kosten.Wanneer het voorstel getekend retour is ontvangen bent u verzekerd van een plaats voor uw kind(eren).