Kaluna  

Poortwachter 57, 2401KZ, Alphen aan den Rijn

9,0
Kaluna, Alphen aan den Rijn - Beste-kinderdagverblijf

Voor uw kind wilt natuurlijk alleen de beste zorg in een vertrouwde omgeving waar uw kind zich thuis kan voelen. Uw kind aan de zorg van een ander toevertrouwen is een grote stap welke met grote zorgvuldigheid is genomen. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met 3 groepen waarbij... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Voor uw kind wilt natuurlijk alleen de beste zorg in een vertrouwde omgeving waar uw kind zich thuis kan voelen. Uw kind aan de zorg van een ander toevertrouwen is een grote stap welke met grote zorgvuldigheid is genomen. Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf met 3 groepen waarbij huiselijkheid en gezelligheid staan bij ons voorop!

Ook geven wij ieder kind de ruimte om zich te ontwikkelen in zijn eigen tempo.
Maar bovenal bieden wij het kind de gelegenheid om fijn te spelen in een prettige omgeving.


Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Wij vinden het belangrijk dat er goede contacten zijn tussen ouders en de dagelijkse leiding. Het is noodzakelijk om gegevens over de ontwikkeling van uw kind onderling uit te wisselen. U mag van onze pedagogisch medewerk(st)ers betrokkenheid verwachten bij de opvoeding van uw kind. Tijdens breng- en haalmomenten kunt u deze informatie uitwisselen met de pedagogisch medewerk(st)ers. Voor de baby's is er het overdracht boekje en wordt elk kind elk jaar geobserveerd.
Aanmeldings- procedure
wij zijn uiteraard telefonisch bereikbaar maar ook via onze website. na een vrijblijvende rondleiding kunt u, indien u van de opvang gebruikt wilt maken, het inschrijfformulier op de website invullen. U ontvangt vrijwel altijd binnen 1 dag bericht.