De Zonnestraaltjes  

Kerkstraat 35, 2665BD, Bleiswijk

9,4
De Zonnestraaltjes, Bleiswijk - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes is in 2010 opgericht door Patricia en Joyce Kouwenhoven. Wij, zijn twee zussen en zijn geboren en getogen in Bleiswijk. We hebben altijd de droom gehad om een kleinschalig kinderdagverblijf op te richten, waar het kind in alle opzichten centraal staat en alle... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf de Zonnestraaltjes is in 2010 opgericht door Patricia en Joyce Kouwenhoven. Wij, zijn twee zussen en zijn geboren en getogen in Bleiswijk. We hebben altijd de droom gehad om een kleinschalig kinderdagverblijf op te richten, waar het kind in alle opzichten centraal staat en alle individuele aandacht krijgt die het nodig heeft. Maar ook leren de kinderen hier samen spelen en wordt de sociale ontwikkeling gestimuleerd.

De Zonnestraaltjes is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Er zijn drie verschillende 'horizontale' groepen voor kinderen van dezelfde leeftijd en ontwikkelingsfase. Het team bestaat uit vaste, gediplomeerde pedagogisch medewerkers, waarvan u veel zorg, aandacht en liefde kunt verwachten.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.