Teun Kinderopvang  

Darthuizerberg 69, 3825BL, Amersfoort

8,9
Teun Kinderopvang, Amersfoort - Beste-kinderdagverblijf

Teun Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met 2 babygroepen en 2 dreumes/peutergroepen en een BSO. Natuurlijk staat bij ons hoog in het vaandel. Ten 1e door onze betrokkenheid met de natuur en natuurbeleving. De 2e uitleg heeft te maken met onze ambitie om aan te sluiten bij de... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Teun Kinderopvang is een kleinschalige organisatie met 2 babygroepen en 2 dreumes/peutergroepen en een BSO. Natuurlijk staat bij ons hoog in het vaandel. Ten 1e door onze betrokkenheid met de natuur en natuurbeleving. De 2e uitleg heeft te maken met onze ambitie om aan te sluiten bij de tijdsgeest dat kinderopvang een vanzelfsprekend en geaccepteerd onderdeel van de huidige samenleving wordt.

Wat kunt u van Teun Kinderopvang verwachten:
Veel liefde en aandacht voor de kinderen;
Kindgericht en individueel werken;
Kinderen stimuleren en motiveren;
Leeftijdsgerichte activiteiten;
Dagelijks aandacht voor natuur en natuurbeleving.

Dit alles in een ongedwongen sfeer waarbij uw kind kind mag zijn, presteren staat niet voorop. We bieden in een gezellige huiselijke omgeving de mogelijkheid aan de kinderen om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te verkennen.

We kunnen niet van ieder kind een ster maken
Wel kunnen we ze op hun eigen manier laten stralen!
Pedagogisch
beleid
Onze pedagogische visie en werkwijze is gebaseerd op ideeën van verschillende pedagogen, te weten: Rudolf Steiner, Gordon, Reggio Emilia en Montesorri. Verder werken wij op basis van een dosis gezond verstand en ervaringen uit de dagelijkse praktijk. We willen kinderen motiveren, stimuleren, prikkelen, helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling. Ons pedagogisch beleid is een leidraad voor ons dagelijks handelen en beoogt dan ook geen statisch geheel te zijn.
Communicatie met ouders
Tijdens de overdracht aan het begin en eind van de dag met de ouders door de pedagogisch medewerksters. Aan het eind van de dag staat er bij de entree van de groep een kort verslag van de dag. Regelmatig wordt er per mail een nieuwsbrief verspreid met actuele informatie en leuke ervaringen en nieuwstjes van de afgelopen periode.
Aanmeldings- procedure
We nodigen ouders graag uit om de sfeer te komen proeven en kennis te maken alvorens ze zich inschrijven. Als we een inschrijving hebben ontvangen nemen we binnen een week contact op om nadere afspraken te maken over de details zoals ingangsdatum en wennen. Voor de ingangsdatum komt het kind(je) minimaal keer wennen en hebben de ouders een kennismakingsgesprek waarin ze de bijzonderheden van hun eigen kindje kunnen benoemen. Na 3 maanden nodigen we de ouders altijd uit voor een evaluatiegesprek.