Onderdeel van: Curious Kids B.V.

Curious Kids B.V.  

Ceintuurbaan 214H, 1072GD, Amsterdam

6,9
Curious Kids B.V., Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Curious Kids biedt kleinschalige, professionele en ontwikkelingsgerichte opvang waarbij het individuele kind centraal staat. Elk kind heeft zijn eigen behoeftes, tempo en individuele aandacht nodig en onze pedagogisch medewerkers spelen hier professioneel op in. Wij vinden het belangrijk dat er... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Curious Kids biedt kleinschalige, professionele en ontwikkelingsgerichte opvang waarbij het individuele kind centraal staat. Elk kind heeft zijn eigen behoeftes, tempo en individuele aandacht nodig en onze pedagogisch medewerkers spelen hier professioneel op in. Wij vinden het belangrijk dat er opvang op een hoog niveau wordt aangeboden en zorgen dan ook dat er iedere dag 2 pedagogisch medewerkers aanwezig zijn waarvan minimaal één, maar vaak ook twee pedagogen of Hoger opgeleiden. Niet alleen hebben deze pedagogisch medewerkers kennis van de kinderopvang maar zij kunnen ook expliciet inspelen op de individuele ontwikkeling van het kind. Curious Kids biedt op twee locaties kinderopvang en werkt met horizontale groepen. Op de Cornelis troostraat 79 BG is dit in de vorm van een babygroep. Deze groep bestaat in het begin uit maximaal 9 baby’s met twee pedagogisch medewerkers per dag.
Pedagogisch
beleid
Kinderdagverblijf Curious Kids werkt aan de hand van een uniek en expliciet pedagogisch beleid met een duidelijke eigen visie. De twee oprichtsters zijn beide pedagoog en hebben tijdens hun studie en jarenlange ervaring in de kindopvang een duidelijke en unieke visie op de kinderopvang ontwikkeld. Deze visie wordt uitgedragen in het pedagogisch beleid van kinderdagverblijf Curious Kids. Voor het volledige pedagogisch beleid van Curious Kids verwijzen wij u naar onze website: www.curiouskids.nl.
Communicatie met ouders
Alle ouders worden dagelijks uitgebreid op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van hun kind door middel van een overdracht. Om deze overdracht te vergemakkelijken en te zorgen dat er niets over het hoofd wordt gezien. wordt er gewerkt met crècheboekjes. Deze boekjes zijn speciaal door de pedagogen van Curious Kids gemaakt. waarin alle relevante informatie per kind wordt bijgehouden door de pedagogisch medewerkers.
Aanmeldings- procedure
U kunt uw kindje bij ons inschrijven vanaf dat u twee maanden zwanger bent. Garantie van een plekje vanaf de gewenste datum kunnen wij helaas niet verstrekken in verband met eventuele wachtlijsten. Inschrijven kan via het digitale inschrijfformulier op onze website of via het inschrijfformulier wat per post of in de informatiemap verstrekt wordt. Dit inschrijfformulier gaat vergezeld met de Algemene Voorwaarden en privacy policy van kinderdagverblijf Curious Kids.