KDV de Paddestoel  

Ranonkelweg 3, 2651MX, Berkel en Rodenrijs

9,1
KDV de Paddestoel, Berkel en Rodenrijs - Beste-kinderdagverblijf

De Paddestoel is gelegen in de Weidebuurt, op loopafstand van de dorpskern. De verticale groepen (0-2 jaar en 2-4 jaar) hebben vaste pedagogisch medewerkers die al vanaf de start in dit gebouw in 1995 bij ons werken. Wij werken met thema's die gebaseerd zijn op de methode Piramide van... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Paddestoel is gelegen in de Weidebuurt, op loopafstand van de dorpskern. De verticale groepen (0-2 jaar en 2-4 jaar) hebben vaste pedagogisch medewerkers die al vanaf de start in dit gebouw in 1995 bij ons werken. Wij werken met thema's die gebaseerd zijn op de methode Piramide van Cito. Binnen deze thema's komen alle ontwikkelingsgebieden aan bod. De sfeer is bij ons huiselijk, dit hebben we gerealiseerd door de gezellige inrichting met sprookjesachtige elementen: een boom met kabouters en elfjes waar je echt in kan kruipen! Ieder kind wordt individueel benaderd, groepsprocessen worden wel gestimuleerd om sociale vaardigheden te ontwikkelen. Ouders zijn voor ons heel belangrijk, opvoeden doen we immers samen. Als uw kind bij ons is moet er geen moment van zorgen zijn, u kunt op ons vertrouwen! U wordt dagelijks geinformeerd over het wel en wee van uw kind in het persoonlijk contact en via het heen- en weerschrift.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Er is altijd een mondelinge overdracht tijdens het haal- en brengmoment. Ouders krijgen iedere dag het heen- en weerschrift mee met daarin allerlei relevante informatie (eten en drinken. slaap en verschoontijden. een kort verslagje over de dag). We hebben een actief twitteraccount. alleen toegankelijk voor ouders en personeel (@PaddestoelHoeve). We geven ieder kwartaal een Magazine uit.
Aanmeldings- procedure
U meldt zich aan via de button contact op onze site. U ontvangt een mail waarin wij meer informatie willen over uw wensen en uw kindje en een digitaal inschrijfformulier. Na ontvangst hiervan wordt er door ons gekeken naar de plaatsingsmogeijkheden. U ontvangt een aanbieding en kunt natuurlijk komen kijken op de locatie. Als u de aanbieding accepteert ontvangt u het officiele contract, uw plaats staat keurig gereserveerd. Wijzigingen in het contract zijn geen enkel probleem, wij zijn flexibel!