Onderdeel van: Just Kiddies

Just kiddies de lachende Leeuwtjes  

Wilhelminastraat 6, 2651DL, Berkel en Rodenrijs

9,0
Just kiddies de lachende Leeuwtjes, Berkel en Rodenrijs - Beste-kinderdagverblijf

Just Kiddies De lachende leeuwtjes is de enige vestiging in Berkel en Rodenrijs van Just Kiddies. De Lachende Leeuwtjes biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en bestaat uit 2 verticale groepen met maximaal 24 kindplaatsen. Op een verticale groep leert het grotere kind rekening te houden met... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Just Kiddies De lachende leeuwtjes is de enige vestiging in Berkel en Rodenrijs van Just Kiddies. De Lachende Leeuwtjes biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en bestaat uit 2 verticale groepen met maximaal 24 kindplaatsen. Op een verticale groep leert het grotere kind rekening te houden met kleinere kinderen en ook samen te spelen met leeftijdgenoten. Daarnaast is het ook leuk dat broertjes en zusjes samen kunnen spelen op dezelfde groep. Wij hechten veel belang aan buitenspelen en gaan ook dagelijks met de kinderen naar buiten. Het is gezond om buiten te zijn en de kinderen kunnen lekker hun energie kwijt. Achter het pand van de Lachende Leeuwtjes ligt een afgesloten tuin waar kinderen veilig kunnen buiten spelen. In de zandbak, lekker fietsen, krijtborden, koken in het keukentje of bij zonnig weer met de water tafel.
Verder bieden wij naast Nutrilon standaard de gelegenheid om borstvoeding te geven, en bieden de kinderen iedere dag een verse warme maaltijd.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.