Kideo Drachten B.V.  

Splitting 5, 9202LC, Drachten

8,5
Kideo Drachten B.V., Drachten - Beste-kinderdagverblijf

Over dit kinderdagverblijf Kideo is in 2001 opgericht. Onze professionele en betrokken medewerkers staan garant voor een uitstekende kwaliteit in de kinderopvang. De locatie is voorzien van een royale tuin, waar alle kinderen volop kunnen spelen en ontdekken. De naam Kideo is ontleend aan de... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Over dit kinderdagverblijf Kideo is in 2001 opgericht. Onze professionele en betrokken medewerkers staan garant voor een uitstekende kwaliteit in de kinderopvang. De locatie is voorzien van een royale tuin, waar alle kinderen volop kunnen spelen en ontdekken.
De naam Kideo is ontleend aan de woorden ‘kids’ en ‘video’. Kideo heeft oog voor kind en kwaliteit. Het oog in ons logo verwijst hiernaar. Daarnaast symboliseert het openheid en visie.
Pedagogisch
beleid
Het uitgangspunt van Kideo is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang waarin -naast het bieden van warmte en veiligheid - het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van het kind centraal staat. Daarbij streven wij ernaar dat elk kind vrolijk het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvanglocatie binnenstapt en aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis gaat.
Communicatie met ouders
Kideo hecht een grote waarde aan een goede communicatie met ouders. De meest gebruikte informatiekanalen zijn: de website www.kideo.nl. ouderlogin. nieuwsbrieven. ouderavonden. foto’s van de kinderen. voor de baby’s een schriftje.
Aanmeldings- procedure
U kunt uw kind inschrijven vanaf het moment dat u (of uw partner) in verwachting bent/is. Deze inschrijving verplicht u tot niets. Op het moment dat een plaats beschikbaar is die volledig past bij uw voorkeuren, dan bevestigen wij de plaatsing bij Kideo en sturen u een offerte met de vraag deze voor akkoord getekend te retourneren. Indien ons aanbod niet geheel met uw aanvraag overeenkomt, nemen wij contact met u op om eventuele alternatieven te bespreken.