De Kinderkamer  

Mildijk 109, 4214DR, Vuren

9,3
De Kinderkamer, Vuren - Beste-kinderdagverblijf

Wil je met een gerust hart naar je werk? Dat kan, want bij ons is jouw kind in vertrouwde handen. Sinds 2002 biedt onze professionele kinderopvang ouders de mogelijkheid om hun opvoedingstaken op verantwoorde wijze te combineren met hun werk. Bij het vaststellen van onze doelstelling zijn we... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wil je met een gerust hart naar je werk?
Dat kan, want bij ons is jouw kind in vertrouwde handen.
Sinds 2002 biedt onze professionele kinderopvang ouders de
mogelijkheid om hun opvoedingstaken op verantwoorde wijze te
combineren met hun werk.
Bij het vaststellen van onze doelstelling zijn we uitgegaan van de
beschrijving die de Commissie Kwaliteit Kinderopvang geeft, namelijk:
“het bieden van goede verzorging, opvoeding en spel- en
ontwikkelingsmogelijkheden aan kinderen, op een wijze waarmee
ouders uiterst tevreden zijn.”
De Kinderkamer heeft zich o.a. ten doel gesteld om
kwalitatief hoogwaardige opvang te bieden voor kinderen in de leeftijd
van 0 tot 13 jaar. Mede hierdoor kunnen kinderen uitgroeien tot
zelfbewuste, zichzelf en anderen respecterende, emotioneel stabiele
volwassenen.
Hele of halve dagen, maar ook van 7.00 tot 14.00 uur of van 14.30 tot 18.30 uur, wat jij wilt. Want wij zijn er voor jou en jouw kind!
Pedagogisch
beleid
Ieder kind in De Kinderkamer neemt een bijzondere plaats in. We geven de kinderen individuele aandacht en warmte: het gevoel dat ze werkelijk bij ons thuishoren! De veilige en geborgen omgeving van de groep biedt ieder kind de mogelijkheid om ‘op ontdekkingsreis’ te gaan en zichzelf in een eigen tempo te ontwikkelen. Het doordachte pedagogisch beleidsplan ligt voor betrokkenen ter inzage bij De Kinderkamer en staat ook op onze website.
Communicatie met ouders
Wij informeren u uiteraard zo uitgebreid mogelijk over uiteenlopende zaken betreffende De Kinderkamer. De Kinderkamer streeft naar een open relatie met alle ouders. Dagelijks goed contact vinden we belangrijk. We delen immers de zorg van de kinderen met elkaar! U kunt de belevenissen van uw kind lezen in Krabbel. het kinderdagverblijfboekje van uw kind. waarin één keer per week uitgebreid geschreven wordt. Uiteraard lezen wij graag over de gebeurtenissen van uw kind thuis!
Aanmeldings- procedure
Wanneer u in aanmerking wilt komen voor een kindplaats in De Kinderkamer, verzoeken wij u, het ingevulde aanvraagformulier aan ons te retourneren. Vervolgens wordt uw kind op onze wachtlijst geplaatst en sturen wij u een bevestiging van uw aanvraag. Uiteraard leidt plaatsing op onze wachtlijst tot geen enkele verplichting voor u. De Kinderkamer neemt, in ieder geval drie maanden voor de gewenste plaatsingsdatum, contact met u op en doet u zo mogelijk een aanbod voor kinderopvang..