Foxkidz Villa Reyntje  

Industrieweg 11, 4561GH, Hulst

9,1
Foxkidz Villa Reyntje, Hulst - Beste-kinderdagverblijf

Wij bieden dagopvang, peuteropvang en voor- tussen- en naschoolse opvang voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. 52 weken per jaar zijn wij alle werkdagen geopend van 07:00-19:00 uur. Wij werken met vaste pedagogische leidsters, die allen in het bezit zijn van een gecertificeerde EHBO-diploma en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij bieden dagopvang, peuteropvang en voor- tussen- en naschoolse opvang voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. 52 weken per jaar zijn wij alle werkdagen geopend van 07:00-19:00 uur. Wij werken met vaste pedagogische leidsters, die allen in het bezit zijn van een gecertificeerde EHBO-diploma en minimaal een MBO-niveau opleiding hebben. Onze leidsters worden ook regelmatig bijgeschoold middels vakgerichte cursusssen en opleidingen, bijvoorbeeld Kijk-opleiding en Piramide opleiding.

Ons kinderdagverblijf heeft de beschikking over 600 m2 binnenruimte en maar liefst 1.000 m2 buitenspeelruimte! Via de tuindeuren van de BSO en het kinderdagverblijf kunnen de kinderen direct naar de tuin met aangepast buitenspeelgoed die de fantasie zal prikkelen (de 0-4 jarigen en 4-12 jarigen hebben ieder een afgescheiden tuin). De tuin wordt natuurvriendelijk en met veel groen ingericht met bijvoorbeeld fruitbomen en vlinderstruiken.
Parkeren is ook geen probleem; auto's kunnen voor het pand worden geparkeer
Pedagogisch
beleid
De kwaliteit van onze organisatie zit naast de ‘harde’ kwaliteitseisen (zie ook pedagogisch beleidsplan Kindervilla Reyntje en het inspectierapport van de GGD), vooral in de kwaliteit van onze pedagogische medewerkers. Deze kwaliteit kenmerkt zich enerzijds door het opleidingsniveau; iedere pedagogisch medewerker heeft minimaal een opleiding op MBO 3 niveau aangevuld met een gericht opleiding o.a. op het VVE gebied en EHBO. Met jaarlijkse bijscholing.
Communicatie met ouders
Nieuwsbrief. persoonlijk contact. schriftje. email. telefoon. Facebook. website.
Aanmeldings- procedure
Via de website aanmelding formulier, telefonische, of gewoon langskomen.