Onderdeel van: Stichting Ludens

Rozenrood  

Biltstraat 337, 3572AS, Utrecht

3,5
Rozenrood, Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Ons gloednieuwe kinderdagverblijf Rozenrood is gevestigd in het het oude Parochiehuis aan de Biltstraat. We hebben een babygroep, een peutergroep en twee ‘verticale’ groepen waar kinderen van verschillende leeftijden met elkaar spelen. Bij Rozenrood eten en drinken we biologisch.... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Ons gloednieuwe kinderdagverblijf Rozenrood is gevestigd in het het oude Parochiehuis aan de Biltstraat. We hebben een babygroep, een peutergroep en twee ‘verticale’ groepen waar kinderen van verschillende leeftijden met elkaar spelen. Bij Rozenrood eten en drinken we biologisch.
Antroposofie
Bij Rozenrood werken we op antroposofische basis. We hebben veel aandacht voor de zintuiglijke ontwikkeling en de natuur. Onze activiteiten volgen het ritme van de seizoenen. Zo staat er in de zomer op de seizoenstafel bijvoorbeeld een vaasje met bloemetjes en in de herfst liggen er gekleurde blaadjes en nootjes. We vieren de jaarfeesten en we zingen liedjes die passen bij het seizoen of het ritme van de dag. We werken veel met de handjes.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
www.ludens.nl