Onderdeel van: Stichting Ludens

Jonas  

Lagenoord 28, 3513GW, Utrecht

7,5
Jonas, Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Jonas is gevestigd in een pand dat speciaal als kinderdagverblijf is ontworpen. Er zijn drie babygroepen en twee peutergroepen met elk een eigen huiskamer. Daarnaast hebben we een ‘piazza’, een grote open speelplek en een atelier. En in ons aquarium woont een vis die zeker geen gebrek... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Jonas is gevestigd in een pand dat speciaal als kinderdagverblijf is ontworpen. Er zijn drie babygroepen en twee peutergroepen met elk een eigen huiskamer. Daarnaast hebben we een ‘piazza’, een grote open speelplek en een atelier. En in ons aquarium woont een vis die zeker geen gebrek aandacht heeft!

Open deuren
De kinderen starten de dag rustig in hun eigen huiskamer. We kijken en luisteren goed naar wat er bij de kinderen leeft. Wat we zien en horen verwerken we in de activiteiten die dag. De kinderen helpen ook graag bij huishoudelijke klusjes, zoals tafel dekken, was uit de machine halen of een boodschapje doen. Dit niet alleen gezellig maar ook heel goed voor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid.

Op de piazza spelen alle kinderen samen. De deuren van de huiskamers staan open, dus de kinderen kunnen zelf kiezen waar ze spelen, met wie ze spelen en wat ze gaan doen. Zo krijgen ze alle ruimte om de wereld in hun eigen tempo, alleen of samen met anderen te ontdekken.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
www.ludens.nl