Onderdeel van: Stichting Ludens

Aspelin  

Vleutenseweg 422, 3532HX, Utrecht

5,6
Aspelin, Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Aspelin bevindt zich in een mooi historisch pand. Zowel binnen als buiten hebben we heel veel ruimte om heerlijk te spelen. Aspelin heeft ‘horizontale’ groepen voor baby’s en peuters van ongeveer dezelfde leeftijd/ontwikkelingfase en een ‘verticale’ groep waarin... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Aspelin bevindt zich in een mooi historisch pand. Zowel binnen als buiten hebben we heel veel ruimte om heerlijk te spelen. Aspelin heeft ‘horizontale’ groepen voor baby’s en peuters van ongeveer dezelfde leeftijd/ontwikkelingfase en een ‘verticale’ groep waarin kinderen van verschillende leeftijden samen spelen. Ook in de tuin spelen alle kinderen samen. Het is het mooi om te zien hoe groot en klein samen pret maken, ondeugend zijn en elkaar helpen.
We hebben verschillende vrolijke speelhoeken waarin de kinderen zelf kiezen en pakken waarmee ze willen spelen. Zo kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en verrassen ze ons iedere dag weer met nieuw spel. Alle knuffels gaan in het vliegtuig op vakantie of er wordt hard gewerkt op een bouwterrein vol hijskranen en vrachtauto’s. Is het wat te druk? Dan is er een knus hoekje om even fijn alleen te zijn of een boekje te kijken. Zo kiezen alle kinderen de uitdaging die op dat moment bij hun past.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
via de website www.ludens.nl