Mama Mia Kinderopvang Bunnik B.V.  

Schoudermantel 33, 3981AE, Bunnik

9,0
Mama Mia Kinderopvang Bunnik B.V., Bunnik - Beste-kinderdagverblijf

Wij zijn een professioneel, persoonlijk en kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. "Veilig en vertrouwd", dát is op ons van toepassing en natuurlijk hoge kwaliteit. Mama Mia heeft een gezellig en fris pand aan de Schoudermantel in Bunnik, op korte afstand van kantorenpark... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij zijn een professioneel, persoonlijk en kleinschalig kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar. "Veilig en vertrouwd", dát is op ons van toepassing en natuurlijk hoge kwaliteit. Mama Mia heeft een gezellig en fris pand aan de Schoudermantel in Bunnik, op korte afstand van kantorenpark Kosterijland (Bovag, Vrumona) en de 12 Apostelen (station Bunnik). Wij zijn ook uitstekend fietsend of lopend bereikbaar.
Pedagogisch
beleid
Mama Mia wil kinderen helpen zich te ontwikkelen tot evenwichtige mensen die hun mogelijkheden leren kennen en benutten. Er wordt geprobeerd situaties te creëren die ervoor zorgen dat kinderen zich prettig voelen, vertrouwen hebben in hun eigen mogelijkheden, weerbaar worden en zelfstandig en sociaal vaardig zijn. Iedere ouder wil voor zijn of haar kind graag het beste. Wij bieden daarom een hoge kwaliteit kinderopvang. Continuïteit is belangrijk, maar we staan ook open voor vernieuwing.
Communicatie met ouders
Natuurlijk heeft u dagelijks contact met de pedagogisch medewerkster bij halen of brengen.Om meer inzicht te krijgen in de ontwikkeling van uw kind schrijven wij regelmatig in een logboekje. Via onze website en nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van nieuws over het kinderdagverblijf. Volg ons ook op Facebook!
Aanmeldings- procedure
Voordat u uw kind bij ons inschrijft, is het prettig om een keer bij ons kinderdagverblijf binnen te komen kijken. We vinden het fijn om u te ontvangen en een rondleiding te geven. U kunt altijd bellen om een afspraak te maken met onze vestigingsmanager. Zij kan u alles vertellen over de werkwijze bij Mama Mia en leidt u rond door het kinderdagverblijf om de sfeer te proeven en te zien wie er op de groepen werken. Stelt u ons al uw vragen! Na de rondleiding ontvangt u een leuke attentie van ons.