Villa Safari  

De la Reijstraat 4, 6814AE, Arnhem

8,7
Villa Safari, Arnhem - Beste-kinderdagverblijf

Dit druk bezochte dagverblijf is gehuisvest in een prachtig en stijlvol oud herenhuis aan de rand van het centrum van Arnhem. Met als uitzicht het Sonsbeekpark. Het pand is in 2005 helemaal gerenoveerd en omgetoverd tot een modern kinderdagverblijf. Villa Safari heeft haar naam te danken aan... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Dit druk bezochte dagverblijf is gehuisvest in een prachtig en stijlvol oud herenhuis aan de rand van het centrum van Arnhem. Met als uitzicht het Sonsbeekpark. Het pand is in 2005 helemaal gerenoveerd en omgetoverd tot een modern kinderdagverblijf.
Villa Safari heeft haar naam te danken aan de wijk waar het pand is gebouwd: 'de Transvaal buurt'.

Met de warme kleuren van de typisch Afrikaanse kleding en het prachtige landschap is Villa Safari uniek in Arnhem.
Naast een mooi pand met moderne en aangepaste inrichting is er ook een hele gezellige en karakteristieke stadstuin aan de achterzijde van het pand waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Als service voor de ouders zijn er direct voor de deur 2 parkeerplaatsen gereserveerd voor het halen en brengen van kinderen.
Pedagogisch
beleid
Ons pedagogisch hoofddoel is om kinderen de mogelijkheid te bieden zich optimaal te kunnen ontwikkelen. In onze centra creëren wij situaties die er voor zorgen dat kinderen zich prettig en geborgen voelen, dat ze vertrouwen hebben in hun eigen kunnen en in anderen en respect ontwikkelen voor zichzelf en anderen. Dit doen wij vanuit de volgense 5 pijlers: 1 Welbevinden van de kinderen 2 Klantvragen 3 Veiligheid 4 Gezondheid 5 Hygiene
Communicatie met ouders
Overdracht vind plaats via de pedagogisch medewerkers bij het brengen en halen. Elke vestiging heeft een leidinggevende als aanspreekpunt. Daarnaast maken wij elke 4 maanden een nieuwsbrief en is er een website waar alle informatie te vinden is en waar ouders digitaal al hun vragen kunnen stellen. Tevens gebruiken wij onze facebook-pagina voor de dagelijkse activiteiten en aankondigingen. daar zijn ook veel foto te vinden.
Aanmeldings- procedure
Het aanvragen van een kindplaats gebeurd via onze website of naar aanleiding van een rondleiding in het dagverblijf of BSO. Wanneer een aanbod getekend wordt is de reservering definitief.. Een paar weken voorafgaand aan de startdatum van de opvang wordt u uitgenodigd voor een eerste bezoekje