De Tuimelaar  

Van Oldenbarneveldtstr 13, 6828ZM, Arnhem

8,2
De Tuimelaar, Arnhem - Beste-kinderdagverblijf

De tuimelaar is een klein, huiselijk kinderdagverblijf. Ons team bestaat uit moeder en dochter met nog vaste leidsters. We bestaan al 15 jaar en wij doen het met veel plezier. Wij zijn professioneel en zeer gemotiveerd om met uw kind(eren) te werken. Wij doen ons uiterste best om onze... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De tuimelaar is een klein, huiselijk kinderdagverblijf. Ons team bestaat uit moeder en dochter met nog vaste leidsters.We bestaan al 15 jaar en wij doen het met veel plezier.

Wij zijn professioneel en zeer gemotiveerd om met uw kind(eren) te werken. Wij doen ons uiterste best om onze kwaliteit zo hoog mogelijk te maken en houden, wij beschikken natuurlijk over de juiste diploma’s en voldoen aan de eisen van de Wet Kinderopvang W.B.K.

We vinden vaste gezichten heel belangrijk dus houden we daar zeker rekening mee, eventueel kan er wel eens een stagiaire bij zijn.

wij vinden het belangrijk dat een kind "kind"mag zijn, we kijken naar de behoefte van het kind en spelen hierop in.
Wij werken ook met thema's zo leren de kinderen heel veel op spelende wijze.

Pedagogisch
beleid
Een 2e huis voor uw kind. Als u besluit om halve of hele dagen aan het werk te gaan, is het belangrijk dat u voor uw kind een vertrouwde en vooral liefdevolle opvang uit kunt kiezen. Bij De Tuimelaar begrijpen wij heel goed, vandaar dat wij ervoor willen zorgen, dat uw kind zich vanaf de eerste dag bij ons thuis voelt. Ons pedagogisch beleid kunt u nakijken op onze site.
Communicatie met ouders
Het contact tussen de ouders en De Tuimelaar dan ook erg belangrijk. Het is voor ons van belang om samen met u een goede relatie op te bouwen waarbij geborgenheid voor het kind en vertrouwen van u als ouder voorop staan. Doordat we klein zijn kunnen we voldoende met elkaar praten als u uw kindje brengt of haalt. voor de baby's en dreumesen hebben we nog een overdracht boekje voor de nodige informatie. 2x per jaar word er een ontwikkeling ingevuld die met u word besproken.
Aanmeldings- procedure
u kunt altijd een kijkje komen nemen bij ons als u ons belt voor een afspraak, aanmelden kan ook via onze website.