Tijd4Kids  

Klokkenlaan 1111, 5231AZ, 's-Hertogenbosch

8,8
Tijd4Kids, 's-Hertogenbosch - Beste-kinderdagverblijf

Ons KDV is kleinschalig en biedt opvang in een baby groep (0-2 jaar) en een peuter groep (2-4 jaar) door deze indeling in leeftijdscategorieën kunnen we inspelen op de behoeftes en ontwikkeling van de kinderen. Tijd4Kids streeft naar huiselijkheid, veiligheid, vrolijkheid, vertrouwen, en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Ons KDV is kleinschalig en biedt opvang in een baby groep (0-2 jaar) en een peuter groep (2-4 jaar) door deze indeling in leeftijdscategorieën kunnen we inspelen op de behoeftes en ontwikkeling van de kinderen. Tijd4Kids streeft naar huiselijkheid, veiligheid, vrolijkheid, vertrouwen, en ontwikkelingsgerichtheid. Ieder kind ontwikkelt zicht op zijn/haar eigen manier en op zijn/haar eigen tempo.

Door dat we een kleinschalig kinderdagverblijf zijn werken we met vaste leidsters. Ons team bestaat uit 8 pedagogisch medewerkers. Ook in vakantie tijden zult u een bekent gezicht treffen.

Binnen het KDV wordt er gewerkt met de VVE methode Uk en Puk. Met deze methode bieden we kinderen thema gerichte activiteiten om ze in hun (brede) ontwikkeling te stimuleren.

Naast onze eigen buitenruimte gaan we regelmatig met de kinderen spelen in het Rompertpark of brengen we een bezoek aan de dieren.
Pedagogisch
beleid
Wilt u meer weten over ons pedagogisch beleid? Dit kunt u vinden onze website: www.kdvtijd4kids.nl
Communicatie met ouders
Ouders worden elke dag door de leidsters begroet op het kinderdagverblijf. Daar is er tijd voor een praatje en om bijzonderheden over uw kind voor de dag of anders te bespreken. Mocht u een gesprek willen? Dan is dat altijd mogelijk en zoeken we hier gezamenlijk een geschikt tijdstip voor. Daarnaast zijn wij natuurlijk via telefoon en mail te bereiken. Via ons kindplansysteem Bitcare kunnen ouders ruilverzoeken. vakantie en extra opvang aanvragen.
Aanmeldings- procedure
Als u interesse heeft in kinderdagverblijf Tijd4Kids, kunt u telefonisch of via de website een afspraak maken. U wordt dan uitgenodigd voor een rondleiding en kennismakingsgesprek. Daarnaast kunt u gemakkelijk op onze website een inschrijfformulier invullen, zodat wij een plek voor uw kindje kunnen reserveren.