De Spetters  

Industrieweg 1B, 3433NL, Nieuwegein

De Spetters, Nieuwegein - Beste-kinderdagverblijf

Ons kinderopvang is, samen met BSO De Wastobbe, gevestigd in het schippersinternaat Prins Hendrik te Vreeswijk, Nieuwegein. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een groene omgeving. Onze locatie biedt de kinderen veel speelmogelijkheden waaronder een groot buitenspeelterrein met zandbak en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Ons kinderopvang is, samen met BSO De Wastobbe, gevestigd in het schippersinternaat Prins Hendrik te Vreeswijk, Nieuwegein. Het kinderdagverblijf is gevestigd in een groene omgeving. Onze locatie biedt de kinderen veel speelmogelijkheden waaronder een groot buitenspeelterrein met zandbak en speelhuis met glijbaan. We gaan graag naar buiten om bijvoorbeeld een wandelingetje te maken op, of om het terrein. In een schriftje houden we, met name voor de jongste kinderen, alle dingen bij die uw kind meemaakt. Het schriftje krijgt u mee naar huis en u kunt er zelf ook eventuele bijzonderheden of gebeurtenissen in opschrijven. Graag tot ziens op kinderdagverblijf Prokino Nieuwegein!
Pedagogisch
beleid
In onze visie staat het kind centraal. Het moet zich kunnen ontwikkelen in een eigen tempo, maar wij proberen alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren: motorisch, emotioneel, creatief en intellectueel. Wij houden rekening met de ontwikkelingsfase van het kind. Voor een baby staat rust en regelmaat voorop. De kinderen krijgen de ruimte om zich te ontplooien. Deze ruimte bieden wij door een uitdagende en stimulerende omgeving te creëren.
Communicatie met ouders
Er is bij brengen en halen van het kind altijd ruimte voor ouders om te vragen hoe het gaat met hun kind op het kinderdagverblijf. Daarnaast is er een keer per jaar. naar aanleiding van de observaties. mogelijkheid tot het voeren van een 10-minuten gesprek. Voor ouders is het altijd mogelijk een gesprek aan te vragen. Wij schrijven met regelmaat in de schriftjes voor kinderen tot een jaar. Vier keer per jaar brengen wij een nieuwsbrief uit. Op de website plaatsen wij regelmatig nieuwsberichten.
Aanmeldings- procedure
U kunt uw kind aanmelden via de website of bellen met de vestiging voor het maken van een afspraak.