KDV Mariniershof  

Mariniershof 184, 3011NA, Rotterdam

8,7
KDV Mariniershof, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Op de vestiging Mariniershof worden de kinderen opgevangen in een huiselijke omgeving. Het is een kinderdagverblijf met veel lichtinval. Binnen deze vestiging hebben we ook onze buitenschoolse opvang, ideaal als u ook schoolgaande kinderen heeft in het centrum van Rotterdam. Voordelen van de... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Op de vestiging Mariniershof worden de kinderen opgevangen in een huiselijke omgeving. Het is een kinderdagverblijf met veel lichtinval. Binnen deze vestiging hebben we ook onze buitenschoolse opvang, ideaal als u ook schoolgaande kinderen heeft in het centrum van Rotterdam.

Voordelen van de locatie Mariniershof
Kinderdagopvang en buitenschoolse opvang op één locatie.
Rustige ligging midden in de stad.
Flexibele groep
Iedere dag een verse warme maaltijd
Muzieklessen op locatie
Buitenspeelruimte
Pedagogisch
beleid
Het Steigertje vind een vast dagritme belangrijk; dan weet uw kind het aan toe is. Vaste medewerkers op de groep, zorgen voor rust en regelmaat. Een warme, vers gemaakte maaltijd is heel belangrijk voor een gezond eetpatroon. Dit zorgt voor een uurtje gezelligheid en biedt de gelegenheid om met elkaar te praten over de dag. Ook de inrichting is gericht op het kind; speelgoed staat op ooghoogte zodat de kinderen er goed bij kunnen. Muziekjuf Anneke verzorgt muziek- en danslessen.
Communicatie met ouders
Bij het ophalen en brengen wordt de tijd genomen om de dag door te nemen.
Aanmeldings- procedure
Kijken op locatie is belangrijk; dan weet je wat je kiest. Daarna volgen wendagen, voordat daadwerkelijk gestart wordt met vast dagopvang.