Kindercrêche Reeshof  

Nunspeetstraat 11, 5045MA, Tilburg

6,9
Kindercrêche Reeshof, Tilburg - Beste-kinderdagverblijf

Kindercrèche Reeshof maakt onderdeel uit van kinderopvang Reeshof (waar ook BSO Tuindorp te vinden is). Dit huiselijke kinderdagverblijf vind je in de wijk Tuindorp/de Kievit, vlakbij het Reeshofpark en winkelcentrum Heyhoef. Elke dag zijn er speciale babyjuffen die zorgen dat uw kind niks... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kindercrèche Reeshof maakt onderdeel uit van kinderopvang Reeshof (waar ook BSO Tuindorp te vinden is). Dit huiselijke kinderdagverblijf vind je in de wijk Tuindorp/de Kievit, vlakbij het Reeshofpark en winkelcentrum Heyhoef. Elke dag zijn er speciale babyjuffen die zorgen dat uw kind niks tekort komt. Ons duidelijke dagprogramma zorgt voor regelmaat. Bij baby’s volgen we het eigen ritme van uw kind.Vanuit onze ruime, lichte groepen kijken we op de ontdekkingstuin. Vaak meerdere malen per dag spelen onze dreumesen en peuters heerlijk in deze tuin. Met zand, water en gras. Of ze rennen de paadjes en heuveltjes op en af. De allerkleinsten kijken toe vanonder een warme deken of bij lekker weer spelend op een kleed.
Uw kind zal snel vertrouwd raken met de gezichten die het elke week ziet. Ons kdv is een veilige en fijne plek waar kinderen van jongs af aan leren om met andere kinderen en andere volwassenen om te gaan. Wij zien hier de eerste vriendschappen van kinderen ontstaan.
Pedagogisch
beleid
Wij bieden kinderen een eigen leefwereld waarin ze spelen, leren en vrienden maken. Pedagogisch medewerkers spelen een belangrijke rol in die leefwereld. Zij zijn de volwassenen die met hen een vertrouwde relatie aangaan. Zo bieden ze alles wat een kind nodig heeft; de zorg voor veiligheid en welbevinden, autonomie en participatie, spelen, leren en sociale relaties. Basis voor goede kinderopvang is, volgens ons, de professionele interactie die pedagogisch medewerkers aangaan met de kinderen.
Communicatie met ouders
Wij werken met schriftjes en met de kinderopvang app. Dee laatste biedt ons de mogelijkheid om op de mooiste momenten die van de kinderen te delen met de ouders op een snelle manier met foto's . video's en tekst.
Aanmeldings- procedure
je kunt altijd bellen voor een rondleiding en dan krijg je alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken. Daarna kun je je kindje aanmelden via onze website; www.kindercrechereeshof.nl