Kinderopvang LIEFJES Tante Suus  

Bleiswijkseweg 37D, 2712PB, Zoetermeer

9,3
Kinderopvang LIEFJES Tante Suus, Zoetermeer - Beste-kinderdagverblijf

Tante Suus staat voor een gemoedelijke en warme sfeer. Met de kleinschaligheid van twee horizontale groepen onder leiding van vertrouwde leidsters wordt er optimaal gefocust op persoonlijke aandacht. We zijn van mening dat het goed is om kinderen van verschillende leeftijden geregeld met elkaar... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Tante Suus staat voor een gemoedelijke en warme sfeer. Met de kleinschaligheid van twee horizontale groepen onder leiding van vertrouwde leidsters wordt er optimaal gefocust op persoonlijke aandacht. We zijn van mening dat het goed is om kinderen van verschillende leeftijden geregeld met elkaar in contact te brengen, maar vinden daarnaast dat het goed voor beide groepen is om hen in de eerste plaats de rust van een eigen stamgroep te geven. Baby’s en peuters hebben andere behoeften waar we zoveel mogelijk rekening mee willen houden.
Pedagogisch
beleid
Ieder kind is uniek; Respecteren van de verschillen tussen de kinderen; Een kind is van nature nieuwsgierig en heeft de ruimte nodig (in de breedste zin van het woord) om zich te ontplooien; Aansluiten bij de ontwikkeling van een kind, hen net een stapje voor zijn, zodat wij indien nodig, de helpende hand kunnen bieden bij de ontdekking van nieuwe dingen.
Communicatie met ouders
Tante Suus vindt het belangrijk dat de leidsters goed weten hoe het met uw kind gaat. We willen u hiervan ook graag op de hoogte houden. Natuurlijk vinden wij het andersom ook belangrijk om van u te horen hoe het met uw kind gaat. Wij hechten daarom veel waarde aan het contact met ouders. Dit kan op informele wijze bij het brengen of halen van uw kind(eren). Daarnaast kunt u een evaluatiegesprek aanvragen als u zich ergens zorgen over maakt met betrekking van de ontwikkeling van uw kind.
Aanmeldings- procedure
Aanmelden bij Tante Suus kan heel gemakkelijk. Vul het digitale inschrijfformulier in en verzend dit naar ons. aanmelden is heel gemakkelijk Aanmelden bij ons kindercentrum kan heel gemakkelijk. Vul het digitale aanmeldformulier in en verzend dit naar ons. Na ontvangst van het inschrijfformulier, stuurt Tante Suus u een bevestiging en word zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. U kunt uiteraard ook kiezen voor eerst een rondleiding.