Kinderopvang Villa Vrolijk VOF  

Noordpoort 8, 4695BX, Sint-Maartensdijk

9,4
Kinderopvang Villa Vrolijk VOF, Sint-Maartensdijk - Beste-kinderdagverblijf

In juni 2015 hebben wij, Manuela van Tiggele en Carola Everaers, de deuren geopend van ons eigen kinderdagverblijf. Kinderopvang Villa Vrolijk is een kleinschalige kinderopvang/BSO in Sint Maartensdijk met als kernwaarden veiligheid, flexibel, liefdevol en huiselijk. Wij bieden opvang voor... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
In juni 2015 hebben wij, Manuela van Tiggele en Carola Everaers, de deuren geopend van ons eigen kinderdagverblijf.

Kinderopvang Villa Vrolijk is een kleinschalige kinderopvang/BSO in Sint Maartensdijk met als kernwaarden veiligheid, flexibel, liefdevol en huiselijk.

Wij bieden opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op de dagopvang en in de leeftijd van 4 tot 12 jaar op de buitenschoolse opvang. De dagopvang bevindt zich op de begane grond, en de BSO bevindt zich op de eerste verdieping. Gezamenlijk hebben de kinderen van de dagopvang en buitenschoolse opvang een ruime buitenspeelplaats.

Door onze ruime ervaring weten wij hoe belangrijk het is uw kind goed te leren kennen en zo een liefdevolle opvang te bieden. De liefde voor dit vak en de kinderen is onze drijfveer. Speelplezier staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons verwachten dat wij uw kind een fijne, geborgen en plezierige omgeving bieden!
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Wij communiceren met ouders via onze dagelijkse persoonlijke overdracht. Bovendien werken wij met Bitcare: Via deze gratis app voor uw smartphone of via de website kunt u elk gewenst moment van de dag zien wat uw kind meemaakt in onze kinderopvang. Met behulp van de registratie wordt automatisch een dagboek (met foto's) van uw kind gemaakt. op deze manier hoeft u als ouders geen moment te missen. Ouders die nu gebruik maken van deze app zijn hierover zeer enthousiast is onze ervaring!
Aanmeldings- procedure
U kunt te allen tijde contact met ons opnemen middels e-mail of telefonisch, maar het liefst hebben wij persoonlijk contact met onze (nieuwe) klanten. Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvende en uitgebreide rondleiding/gesprek, zodat wij samen uw wensen kunnen inventariseren. Meer informatie over onze kinderopvang/BSO vindt u op onze website. Mocht u vragen hebben, aarzelt u niet contact met ons op te nemen! Telefoonnummer: 0166-851212 E-mail: info@villavrolijksintmaartensdijk.nl