Onderdeel van: Montris 3.0 B.V.

De Regenboog  

Hospitaalweg 1, 1315RA, Almere

8,6
De Regenboog, Almere - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf De Regenboog is gevestigd in Almere aan de achterzijde van het Flevo Ziekenhuis, vlakbij Almere-Centrum, Filmwijk, Verzetswijk, Tussen de Vaarten en Parkwijk. Het is een mooie, frisse en kleurrijke vestiging met een grote afgesloten speeltuin. Iedere groepsruimte is herkenbaar... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf De Regenboog is gevestigd in Almere aan de achterzijde van het Flevo Ziekenhuis, vlakbij Almere-Centrum, Filmwijk, Verzetswijk, Tussen de Vaarten en Parkwijk. Het is een mooie, frisse en kleurrijke vestiging met een grote afgesloten speeltuin. Iedere groepsruimte is herkenbaar aan zijn eigen kleur. De kleuren komen ook prachtig terug in het interieur van de Regenboog.
Pedagogisch
beleid
Montris werkt vanuit een vernieuwend pedagogisch concept, Meervoudige Intelligentie. Dit concept past bij onze visie. Het gaat ervan uit dat kinderen en volwassenen op verschillende manieren knap kunnen zijn, dat zij een verschillende mix van talenten hebben. Alle talenten van kinderen zijn belangrijk, en kunnen een bijdrage leveren aan de vorming van zelfbewuste, zelfstandige en goed uitgeruste burgers van onze maatschappij.
Communicatie met ouders
Een goed dagelijks contact tussen ouders en pedagogisch medewerkers vinden we heel belangrijk. Montris heeft hiervoor de montris-app. via uw mobiele telefoon berichtjes en foto's ontvangen over de belevenissen van uw kindje. Bij het ophalen blijven de pedagogisch medewerkers u uiteraard mondeling op de hoogte houden van hetgeen er die dag is gebeurd.
Aanmeldings- procedure
U wilt zich inschrijven bij Montris kinderopvang? Dat kan. U bent van harte welkom! Binnen één week nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen krijgt u per post een bevestiging van ons dat u op de wachtlijst geplaatst bent, of dat u al zeker bent van een plekje. Indien u zeker bent van een plaats, sturen wij meer informatie over de vervolg procedure. Indien u op de wachtlijst staat, houden wij u op de hoogte van de beschikbaarheid.