Road2School  

Van Swindenstraat 10A, 2562RL, 's-Gravenhage

Road2School, 's-Gravenhage - Beste-kinderdagverblijf

Road2School is een kinderopvang die gevestigd in de wijk Segbroek. Road2School is een voorschoolse plus kinderopvang. Met de plus wordt bedoeld dat de kinderopvang Road2School zeer gericht is op de ontwikkeling van het kind en voor de toekomst. Zodat uw kind voorbereid wordt om naar school te... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Road2School is een kinderopvang die gevestigd in de wijk Segbroek. Road2School is een voorschoolse plus kinderopvang. Met de plus wordt bedoeld dat de kinderopvang Road2School zeer gericht is op de ontwikkeling van het kind en voor de toekomst. Zodat uw kind voorbereid wordt om naar school te gaan. Kinderen met een specifieke hulpvraag zijn ook van harte welkom.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Ieder kind heeft een heen en weer schrift. Iedere dag wordt hierin geschreven. Daarnaast worden ouders 1x in de 3 maanden uitgenodigd voor een gesprek. In dit gesprek zal de ontwikkeling van het kind besproken worden. Mocht er vraag zijn naar meerdere gesprekken is dit mogelijk.
Aanmeldings- procedure
Er is geen wachtlijst. Het kind kan aangemeld worden op de site of op locatie. Ouders krijgen eerst een rondleiding en wordt er apart een intake gehouden. Wanneer dit plaats heeft gevonden zal het kind een aantal uren (in overleg) wennen. Ouders kunnen hun kind tenslotte het beste.