Klavertjes en Madeliefjes  

Otto van Reesweg 2, 4105AA, Culemborg

9,4
Klavertjes en Madeliefjes, Culemborg - Beste-kinderdagverblijf

KDV Doortje heeft in Culemborg 5 verschillende vestigingen en 7 groepen. We doen aan kleinschalige kinderopvang met maximaal 12 kinderen per groep. Veiligheid, warmte en knusheid. Dat vinden we belangrijk. We kennen de thuissituatie en proberen die te benaderen. Zo houden we bijvoorbeeld... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
KDV Doortje heeft in Culemborg 5 verschillende vestigingen en 7 groepen. We doen aan kleinschalige kinderopvang met maximaal 12 kinderen per groep. Veiligheid, warmte en knusheid. Dat vinden we belangrijk. We kennen de thuissituatie en proberen die te benaderen. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met geloofsovertuiging en voedingsgewoonten. We werken met drie vaste leidsters per groep. Gediplomeerd pedagogisch medewerksters, in bezit van een (kinder)EHBO- of BHV-certificaat. We bieden ouders, buiten onze reguliere openingstijden (7:30 - 18:00) om, de mogelijkheid om hun kinderen eerder te brengen en later te halen dmv de flexibele opvang (7:00 - 19:00).
Pedagogisch
beleid
Liefde, respect en geborgenheid vormen de basis voor zelfvertrouwen en -ontplooiing. Elk kind verdient een warm nest, ook als het niet thuis is. Via spel, samen spelen, fantasie en expressie ontwikkelen kinderen hun eigen identiteit en leren zij hun grenzen te verleggen. Baby-, dreumes- of peutertijd: elke fase vraagt specifieke kennis en vaardigheden. Baby-, dreumes- of peutertijd: elke fase vraagt specifieke kennis en vaardigheden. Een vaststaande dagindeling en duidelijke regels geven rust.
Communicatie met ouders
Altijd bij de breng- en ophaalmomenten. via het kindschriftje. telefonisch. bij rondleiding. op afspraak. via de mail. via de nieuwsbrief.
Aanmeldings- procedure
U kunt zich inschrijven via de website (www.kdvdoortje.nl) of via de mail (info@kdvdoortje.nl). Via de telefoon (0345-549977) kunt u natuurlijk altijd alle informatie krijgen die u wenst. Zodra duidelijk is welke opvang voor u ideaal is zullen we een optie plaatsen op een van de locaties (dichtsbijzijnde van uw thuis en met de mogelijkheid van uw ideale opvang). Na de rondleiding horen we graag wat u ervan vindt en hopen we de plaatsing voor u te mogen regelen.