De Kijkdoos  

Walravenstraat 31, 3074NL, Rotterdam

De Kijkdoos, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

De Kijkdoos ligt in het hartje van Rotterdam-Zuid en is al sinds 1974 een gevestigde naam in de wijk Hillesluis. De multiculturele samenstelling van de wijk is ook terug te vinden binnen ons kinderdagverblijf. Iedere groep heeft een eigen, gezellige sfeer met een vaste, herkenbare plek voor ieder... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Kijkdoos ligt in het hartje van Rotterdam-Zuid en is al sinds 1974 een gevestigde naam in de wijk Hillesluis. De multiculturele samenstelling van de wijk is ook terug te vinden binnen ons kinderdagverblijf. Iedere groep heeft een eigen, gezellige sfeer met een vaste, herkenbare plek voor ieder kind. Naast de verschillende groepsruimtes heeft De Kijkdoos twee fijne speelhallen en een ruim opgezette, veilig ingerichte en afgesloten buitenruimte, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Wij hechten veel belang aan structuur en regelmaat. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor de verschillende culturen, bijvoorbeeld door rekening te houden met bijzondere voedingsvoorschriften en het vieren van multiculturele feesten. De Kijkdoos biedt Plusopvang en bovendien zijn wij een Lekker Fit!- en een VVE-locatie.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders).
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang