Jeremina  

Delftsestraatweg 268, 2645AE, Delfgauw

9,1
Jeremina, Delfgauw - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Jeremina is een kleinschalige kinderopvang gevestigsd aan een woonhuis. Waardoor er veel huiselijkheid is terug te vinden. Er heerst een warme sfeer waarin kinderen met volledig respect en liefde worden behandeld. Hierdoor wordt er geborgenheid geboden. Kinderen mogen en kunnen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Jeremina is een kleinschalige kinderopvang gevestigsd aan een woonhuis.Waardoor er veel huiselijkheid is terug te vinden.Er heerst een warme sfeer waarin kinderen met volledig respect en liefde worden behandeld.
Hierdoor wordt er geborgenheid geboden.Kinderen mogen en kunnen zich in eigen tempo ontwikkelen. Kinderopvang Jeremina levert ''een bijdrage aan de opvoeding'' door kinderen de kans te geven om een goed besef van eigenwaarde te ontwikkelen.
Wij bieden op een dag plek aan max. 10 kinderen. We werken met twee gekwalificeerde Pmers en 1 stagiaire op een dag.
De speelruimte is één groep, en we maken gebruik van een kindvriendelijke tuin waar ook een aantal huisdieren woonzaam zijn, zoals de konijnen en de kippen.
Ik ben erg trots op mijn kinderdagverlijf omdat ik kan realiseren waar ik achter sta; om kinderen en ouders een gevoel van veiligheid en vertrouwen te bieden en een plek te creéren waar kinderen weer graag terug komen.
Samen met een geweldig team!

Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleid is gebaseerd op 4 begrippen de RRIP ofterwijl: Respectvolle, Ruimtelijke, Individuele en Positieve benadering naar kinderen toe. Wij zien kinderen hoe klein ze ook zijn als volwaardige mensen, wel is waar kleine mensen die aan het begin van hun leven staan om allerlei goede ervaringen op te doen, om later in hun grote mensen leven in het positieve te kunnen gebruiken.Kinderen krijgen alle ruimte om zich persoonlijk, emotioneel en sociaal te kunnen ontwikkelen.
Communicatie met ouders
Met de ouders wordt er een vertrouwensrelatie opgebouwd.Overdracht vindt persoonlijk in een gesprekje plaats op het moment van brengen en halen van de kinderen.Wij werken ook met dagschriftjes. Hier in kan er informatie terug te vinden zijn over de alle dagelijkse bezigheden. als voeding.luiers slapen en eventuele bijzonderheden.En daarbiuj een verhaaltje wat u kind die dag heeft beleeft.
Aanmeldings- procedure
Ouders zijn te alle tijden welkom om een kijkje te komen nemen.En wanneer zij evetueel verder willen kunnen ze zich inschrijven. Daarna volgt er een intakegesprek, en worden er afspraken gemaakt over het wennen.