De Nanny  

Steenweg 4, 5156CP, Oudheusden

9,0
De Nanny, Oudheusden - Beste-kinderdagverblijf

Ons kinderdagverblijf is ontstaan vanuit de passie voor kinderen. Naar jarenlang werkzaam te zijn geweest vonden wij het tijd worden voor een andere manier van kinderopvang. Wij zijn een kinderdagverblijf wat echt vanuit het kind werkt. Het kind bepaald groten deels wat we doen en is niks... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Ons kinderdagverblijf is ontstaan vanuit de passie voor kinderen. Naar jarenlang werkzaam te zijn geweest vonden wij het tijd worden voor een andere manier van kinderopvang. Wij zijn een kinderdagverblijf wat echt vanuit het kind werkt. Het kind bepaald groten deels wat we doen en is niks verplicht te doen. het kind staat centraal en wordt gewaardeerd op zn eigen karakter.
Pedagogisch
beleid
Met rust,reinheid en regelmaat in ons achterhoofd hebben we een dagindeling gemaakt,zodat de kinderen een vast dagritme hebben. Dit geeft ze een veilig gevoel. Naast de dagelijkse verzorging is er veel aandacht voor activiteiten, passend bij de leeftijd van de kinderen. Speelgoed staat binnen handbereik, zodat de kinderen zelf kunnen kiezen en pakken wat ze graag doen. In ons beleid staat het kind voorop.
Communicatie met ouders
Wij proberen zo veel mogelijk met de ouders direct te communiceren. In sommige situaties is het alleen makkelijker voor de ouder zellf en voor ons dat we via mail communiceren. Afhankelijk van wat we moeten bespreken geven wij mondeling aan of we het direct bespreken of beter via de mail kunnen bespreken. Wij proberen zo veel mogelijk mondeling te bespreken.
Aanmeldings- procedure
Wanneer u gekozen heeft voor kdv de Nanny nodigen wij u uit voor een kennismakkingsgesprek. Hier bij leren wij u al een beetje kennen en u ons. Hierbij ziet u gelijk het kinderdagverblijf en proberen we gelijk ook de leidsters aan u voor te stellen.