Prins Heerlijk  

Prins Hendriklaan 97, 3583EJ, Utrecht

8,6
Prins Heerlijk, Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

In ons kleinschalig kinderdagverblijf geven wij kinderen de persoonlijke aandacht en ontwikkelingsondersteuning die ze dagelijks nodig hebben. Het zekerheidsgevoel van het kind speelt hierbij een voorname, zo niet de voornaamste rol. We vinden het belangrijk dat kinderen goede, gezonde en... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
In ons kleinschalig kinderdagverblijf geven wij kinderen de persoonlijke aandacht en ontwikkelingsondersteuning die ze dagelijks nodig hebben. Het zekerheidsgevoel van het kind speelt hierbij een voorname, zo niet de voornaamste rol. We vinden het belangrijk dat kinderen goede, gezonde en eerlijke voeding tot zich nemen. Daarom gebruiken we biologische producten uit onze omgeving. Creativiteit staat bij ons in een hoog vaandel, omdat het een essentiële voorwaarde is om de kwaliteiten die er in ieder van ons schuilen aan te wenden voor ontwikkeling in de breedste zin van het woord.
Pedagogisch
beleid
Het bevorderen van de ontwikkeling van kinderen door hen onder deskundige leiding en in groepsverband samen te brengen in speciaal voor hen ingerichte ruimtes, in goed overleg met ouders/verzorgers. Om de ontwikkeling van kinderen vanuit deze doelstelling te bevorderen, worden eisen gesteld aan iedereen de directie en de medewerkers.
Communicatie met ouders
Het belang van goed contact en overleg met ouders/verzorgers is vanzelfsprekend. Zodoende leert men het kind goed kennen. het gedrag te begrijpen en er goed op te reageren. Op de babygroep heeft elk kind een schriftje waarin de vorderingen en anekdotes van de dag opgeschreven worden. Op de peutergroep maken we gedurende de dag foto's en aan het eind van de dag zijn ze terug te zien op het fotobord. Kinderen vinden het fijn te laten zien wat ze gedaan hebben.
Aanmeldings- procedure
Na een rondleiding, die telefonisch afgesproken kan worden (030-2364305) of via de mail (info@kdv-prinsheerlijk.nl) kunnen ouders zich inschrijven. Dit kan via onze website www.kdv-prinsheerlijk.nl Zodra we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen, ontvangt u van ons het contract. Dit is kosteloos.