Kinderdagverblijf Mimpi  

Kalf 124b, 1509AG, Zaandam

9,0
Kinderdagverblijf Mimpi, Zaandam - Beste-kinderdagverblijf

Wij bieden méér dan alleen kinderopvang. Kinderdagverblijf Mimpi is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf waar ervaren beroepskrachten liefdevolle opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. “Mimpi”, is het Indonesische woord voor “DROMEN” en in 2001 ontstaan... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij bieden méér dan alleen kinderopvang.
Kinderdagverblijf Mimpi is een kleinschalig en huiselijk kinderdagverblijf waar ervaren beroepskrachten liefdevolle opvang bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.
“Mimpi”, is het Indonesische woord voor “DROMEN” en in 2001 ontstaan vanuit de gedachte dat er voor kinderen niets fijner is dan dromen, fantaseren, beleven, ervaren, experimenteren en uitdagingen aangaan.
Al sinds 2001 heeft Mimpi deze gedachte in de praktijk gebracht door kinderen een veilige en warme basis te bieden vanwaar uit ze met plezier de wereld om zich heen kunnen ontdekken.
Zelf zien en ervaren hoe dingen groeien en bloeien in ons moestuintje...appels plukken uit onze eigen appelbomen...en zelf iets lekkers maken van de geoogste groenten. In de tuin hebben we een lief zwart konijntje die het heerlijk vindt om geknuffeld te worden.
Indien u een keer vrijblijvend een kijkje bij ons wil komen nemen, laat het ons dan gerust weten :-) U bent van harte welkom
Pedagogisch
beleid
Ieder kind is uniek :-) We proberen ieder kind zich prettig en thuis te laten voelen. Ruimte geven om zich te ontwikkelen, te stimuleren waar nodig en verveling te voorkomen. "Voor kinderen is er niets fijner dan dromen...met hun fantasie kunnen ze veel... DROMEN/BELEVEN/KIJKEN/VERWONDEREN/SAMENSPELEN/EXPERIMENTEREN/UITDAGINGEN AANGAAN..."
Communicatie met ouders
Tijdens breng- en ophaalmomenten is er altijd even gelegenheid om een praatje met de leidster(s) te maken. Ook wordt in het kinderdagverblijf gebruik gemaakt van zgn heen-en weer schriftjes. Hierin wordt bij de babies dagelijks een stukje geschreven door de leidster(s) en bij de grotere kinderen worden geregeld stukjes geschreven over wat ze op een bepaalde dag allemaal gedaan hebben. dit kunnen persoonlijke. maar ook algemene stukjes zijn.
Aanmeldings- procedure
Wij nodigen nieuwe ouders altijd eerst uit om vrijblijvend een kijkje bij ons te komen nemen, Wanneer ouders enthousiast zijn kunnen ze hun kindje(s) inschrijven. Wij laten dan zsm weten of de gewenste dag(en) en startdatum mogelijk zijn. Vervolgens wordt dan de plaatsing besproken etc. Plaatsing kan ook op korte termijn plaatsvinden.