Het (B)engeltje  

Amentstraat 6c, 6039RA, Stramproy

9,2
Het (B)engeltje, Stramproy - Beste-kinderdagverblijf

KDV Het (B)engeltje is een jong dagverblijf waar we kleine dingen net iets anders doen dan op de meeste andere dagverblijven. We werken met verticale groepen en een open-deuren-beleid. Dit betekend dat jong en oud met elkaar kan spelen en van elkaar kan leren. Baby's liggen bij ons daarom ook... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
KDV Het (B)engeltje is een jong dagverblijf waar we kleine dingen net iets anders doen dan op de meeste andere dagverblijven. We werken met verticale groepen en een open-deuren-beleid. Dit betekend dat jong en oud met elkaar kan spelen en van elkaar kan leren. Baby's liggen bij ons daarom ook zelden in de box, die betrekken we gezellig bij onze dagelijkse gang van zaken.

Ook ontwikkelen we iedere maand onze eigen thema-gestuurde draaiboeken. Deze worden zo opgezet dat van alle ontwikkeldoelen activiteiten worden aangeboden. De activiteiten waaraan een kind heeft deelgenomen worden ook afgevinkt. We hebben dus altijd een inzicht op welke punten we de kinderen hebben gestimmuleerd!

De pedagogische ontwikkeling houden we niet alleen bij op papier, maar we leggen deze momenten ook vast op foto. Door foto's over een langere termijn te vergelijken is de ontwikkeling van een kind ook op beeld aantoonbaar. Natuurlijk gaan deze foto's ook digitaal mee naar huis. Altijd leuk voor pap en mam.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
Wanneer een ouder het kind aanmeld bij KDV Het (B)engeltje wordt er gekeken op welke dagen het kind naar de opvang zal komen. De pedagogisch medewerkster die het meeste contact heeft met het kind wordt op dat moment als mentor toegewezen. De mentor neemt contact op om een intake te plannen. Deze vindt 4-6 weken voor de startdatum plaats. De mentor zal ook uw kind observeren en met u de evaluatiegesprekken verzorgen. Zo heeft zowel u als uw kind zoveel mogelijk 1 vast aanspreekpunt.