Het (B)engeltje  

Amentstraat 6c, 6039RA, Stramproy

9,2
Het (B)engeltje, Stramproy - Beste-kinderdagverblijf

KDV Het (B)engeltje is een jong dagverblijf waar we kleine dingen net iets anders doen dan op de meeste andere dagverblijven. We werken met verticale groepen en een open-deuren-beleid. Dit betekend dat jong en oud met elkaar kan spelen en van elkaar kan leren. Baby's liggen bij ons daarom ook... Lees meer »

Meer informatie

Gemiddelde beoordeling

Lees de persoonlijke ervaringen van andere ouders met dit kinderdagverblijf of deel je eigen ervaring!

9,2
9 beoordelingen
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service
PLAATS EEN BEOORDELING

Alle beoordelingen

Lieve leidsters die je een vertrouwd gevoel geven!

05 mei 2014 | Rowen | Periode van: april 2014 tot: heden

Geweldig hoe ze kinderen die net pas starten opvangen. Een op een aandacht en goed naar ze luisteren is zeker een pluspunt bij hun.

Pluspunten: Prettige sfeer, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

beste keuze voor je kind

17 februari 2014 | Ramona | Periode van: augustus 2013 tot: februari 2014

Ze hebben de kinderen van 0 tot 4 jaar bij elkaar zitten zodat ze met elkaar en van elkaar leren. De leidsters ijn ontzettend aardig en betrokken. Ze zijn heel flexibel als het om tijden van brengen en halen gaat, het gaat hier niet per dagdeel, maar per uur dat je jouw kind kan brengen. Hier voel ik dat mijn kind op de juiste plek zit om zo zich optimaal te kunnen ontwikkelen en plezier kan hebben. Mijn dochters gaan er met veel plezier heen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

Leerzaam,gezellige uitdagende kdv met vele kids

08 oktober 2013 | Nicole | Periode van: oktober 2012 tot: heden

Leerzaam kdv waar elke maand een thema word gekozen waar kinderen dingen spelenderwijs leren met knutselen verhalen kleuren evt rondleiding....gezellig ingericht waar men richt op t positief benaderen van t kind. Men kan flexibele opvang kiezen en kinderen voelen zich thuis en proberen daar thuissituatie na te doen zodat kind niet andere ritmes hebben en als kinderen buiten willen slapen kan dit ook gewoontop kdv

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Flexibele opvang
Minpunten: Geen minpunt

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

Aandacht voor het individu

08 december 2012 | Guusje | Periode van: mei 2012 tot: heden

Bij het (B)engeltje zijn ze erg flexibel. Je kindje door omstandigheden een keer wat later ophalen of in overleg een keer op een andere dag brengen, het is allemaal geen probleem. Ze doen veel creatieve dingen met de kinderen en als het weer het toelaat zijn ze lekker buiten. Staat er kleien op de planning, maar hebben de kinderen meer zin in verven, gaan ze gewoon lekker verven. Ik kan niets negatiefs bedenken over deze opvang!

Pluspunten: Prettige sfeer, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service

TOP kinderdagverblijf

12 november 2012 | jessie | Periode van: maart 2012 tot: heden

Omdat zowel mijn man als ik onregelmatig werken zaten wij met onze handen in het haar over hoe we de kinderopvang moesten gaan regelen. Precies rond de tijd dat ik zwanger was werd het (B) engeltje opgezet. We zijn gaan kijken en waren meteen enthousiast. Het voelde meteen goed. Nu onze dochter ernaar toe gaat kan ik alleen maar zeggen TOP kinderdagverblijf. Ze bieden flexibele opvang. Dit betekent flexibel in zowel uren als dagen. Ze gaan speciaal voor onze dochter al om 6.30 u. open. Ook weet ik zeker dat ik op alle dagen dat ik opvang nodig heb ik ook op hen kan rekenen en die dagen varieren van week tot week. Ook bieden ze 24 uur opvang. Ideaal voor mensen die onregelmatig werken. De menen zijn er ontzettend lief en ik zie hoeveel plezier mijn dochter heeft om daar naartoe te gaan. Ze besteden veel aandacht aan het individuele kind. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. het (B) engeltje geeft onze dochter en ons een warm gevoel

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Goede communicatie, flexibel in uren en dagen, alleen betalen voor de uren die je nodig hebt.

-
Communicatie met ouder
(Persoonlijke) aandacht voor het kind
Aandacht voor ontwikkeling van het kind
Deskundigheid van het personeel
Accommodatie en inrichting
Veiligheid en gezondheid
Flexibiliteit en service