Het Hazendonkje  

Kweldamweg 3b, 2973LA, Molenaarsgraaf

9,2
Het Hazendonkje, Molenaarsgraaf - Beste-kinderdagverblijf

Het Hazendonkje is een professioneel kinderdagverblijf op een echte boerderij net buiten Molenaarsgraaf in het centrum van de Alblasserwaard. Op ons dagverblijf krijgen uw kinderen naast professionele kinderopvang ook de mogelijkheid om kennis te maken met de uitdagende buitenruimte en leren ze... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het Hazendonkje is een professioneel kinderdagverblijf op een echte boerderij net buiten Molenaarsgraaf in het centrum van de Alblasserwaard. Op ons dagverblijf krijgen uw kinderen naast professionele kinderopvang ook de mogelijkheid om kennis te maken met de uitdagende buitenruimte en leren ze genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de N214 (Dordrecht – Meerkerk) en liggen op 7 minuten rijden van Hardinxveld en Sliedrecht. Wij bieden opvang aan maximaal 40 kinderen per dag in 3 groepen: een baby groep, een dreumes groep en een peuter groep.
Wanneer u het Hazendonkje binnenloopt overvalt u de ruimte die anderhalf tot twee keer zo groot is dan de wettelijke norm van de GGD. Door het vide en de grote hoeveelheid ramen is er in het gebouw een overvloed aan daglicht. Bijna alle deuren zijn van ramen voorzien om openheid en overzicht te creëren. Van bijna elke plek in het dagverblijf kijkt u de polder in.
Pedagogisch
beleid
Wij noemen onze pedagogiek groen omdat het deel uitmaakt van een kwaliteitssysteem dat speciaal voor kinderopvang op de boerderij is ontwikkeld door het VAK (Verenigde Agrarische Kinderopvang). Hier zijn wij dan ook bij aangesloten. Het houd in dat wij de kinderen willen leren om in de groene ruimte te spelen, er van te leren en het te respecteren.
Communicatie met ouders
Via de leidsters. schriftjes en online
Aanmeldings- procedure
Aanmelden via onze website www.hethazendonkje.nl Wij nemen contact met u op voor een afspraak U komt langs en alle papieren worden in orde gemaakt Indien u besluit uw kind bij ons te plaatsen neemt een leidster contact met u op voor een intake en wendag Alles snel duidelijk en simpel