Kinderdagverblijf Omi B.V.  

Geert Grootestraat 1, 8022CG, Zwolle

9,5
Kinderdagverblijf Omi B.V., Zwolle - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf OMI biedt kinderopvang op maat aan met een binnen speelruimte van 150m2 en een buiten speelruimte van 75m2. Ondanks dat wij nog maar enkele maanden bestaan hebben we toch hele ervaren leidsters. Zij hebben vanaf dag 1 hun ervaring in kunnen zetten, omdat ze zelf aan het... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf OMI biedt kinderopvang op maat aan met een binnen speelruimte van 150m2 en een buiten speelruimte van 75m2.
Ondanks dat wij nog maar enkele maanden bestaan hebben we toch hele ervaren leidsters. Zij hebben vanaf dag 1 hun ervaring in kunnen zetten, omdat ze zelf aan het pedagogisch werkplan hebben gewerkt. Dat maakt hen, zo mogelijk, nog meer betrokken.
Pedagogisch
beleid
Bij ons staat het kind altijd centraal! We werken er iedere dag hard aan om alle kinderen veiligheid te bieden. Alleen vanuit een veilige basis met wederzijds vertrouwen kunnen wij de kinderen verder helpen in hun ontwikkeling.
Communicatie met ouders
Uiteraard hebben we iedere ochtend en middag tijd voor een overdracht met de ouders. Het contact met hen vinden we erg belangrijk. Sinds Januari 2016 maken we gebruik van de bitcare app. Via deze app houden we ouders op de hoogte van de slaaptijden tot activiteiten. Ook sturen we leuke foto's. Ouders kunnen op ieder moment inloggen en een kijkje nemen in het dagritme van hun kind.
Aanmeldings- procedure
Via onze site kdvomi.nl kunt u zich aanmelden. Wanneer u meer vragen heeft of een rondleiding wil plannen, kunt u deze stellen via ons mailadres: info@kdvomi.nl