t Olefantje (Nieuwegracht)  

Nieuwegracht 49, 3512LE, Utrecht

9,2
t Olefantje (Nieuwegracht), Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf ’t Olefantje Nieuwegracht is een vrolijk kinderdagverblijf aan de Nieuwegracht in Utrecht, en ligt dus midden in de stad! ’t Olefantje is gevestigd in een monumentaal pand, dat beschikt over een zeer grote achtertuin. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen. We... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf ’t Olefantje Nieuwegracht is een vrolijk kinderdagverblijf aan de Nieuwegracht in Utrecht, en ligt dus midden in de stad! ’t Olefantje is gevestigd in een monumentaal pand, dat beschikt over een zeer grote achtertuin. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen. We hebben meer dan genoeg ruimte om te fietsen, rennen, van de glijbaan te roetsjen en in de zandbak te spelen. Voor de baby’s is een eigen tuin gecreëerd, waarin zij rustig naar buiten kunnen.

Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 babygroepen, een dreumesgroep en 2 peutergroepen. De BSO van ’t Olefantje ligt schuin tegenover het kinderdagverblijf. Door de vele ramen is het een licht en transparant kinderdagverblijf. Alle groepen kunnen elkaar zien. Mede door het vaste team van leidsters, dat al jarenbij ons werkt, blinkt ’t Olefantje uit in het aanbieden van een persoonlijke aanpak en continuïteit. Naast veel liefde en aandacht voor het kind vinden we goed contact met ouders ook heel belangrijk.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch beleid is terug te vinden op de website onder deze link: http://www.olefantje.nl/media/downloads/NG_Ped_Beleid.pdf
Communicatie met ouders
Via persoonlijk contact. de website www.olefantje.nl. 't Olekrantje. Facebook en Twitter.
Aanmeldings- procedure
Via de website kunt u zich aanmelden: http://www.olefantje.nl/kinderdagverblijf-nieuwegracht/inschrijven