Chr. Kinderdagverblijf IJgenweis  

Jan Dorrekenskade-Oost 22, 2741HW, Waddinxveen

8,7
Chr. Kinderdagverblijf IJgenweis, Waddinxveen - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf IJgenweis is een particulier christelijk kinderdagverblijf. Inmiddels zijn we gegroeid naar kleine 2 vestigingen. We hebben 1 groep op de dorpstraat en 2 groepen op de Jan-Dorrekenskade-oost in Waddinxveen. De groepen zijn kleinschalig van opzet. Kleinschalig dus, zodat er... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf IJgenweis is een particulier christelijk kinderdagverblijf.
Inmiddels zijn we gegroeid naar kleine 2 vestigingen. We hebben 1 groep op de dorpstraat en 2 groepen op de Jan-Dorrekenskade-oost in Waddinxveen.

De groepen zijn kleinschalig van opzet.
Kleinschalig dus, zodat er veel persoonlijke aandacht aan elk kind kan worden gegeven.
Wij bieden opvang aan in een huiselijke sfeer, waarin het kind zich veilig en geborgen voelt.

De leidsters die op de groepen staan zijn allemaal in bezit van een geldig diploma, een BHV en EHBO diploma.
Pedagogisch
beleid
Wij benaderen ieder kind als een uniek en waardevol persoon. Kinderen hebben enerzijds liefde en aandacht nodig om te 'groeien en te bloeien' en anderzijds hebben kinderen richtlijnen nodig in de omgang met anderen. Belangrijke begrippen hierbij zijn: • Veilige vertrouwde groepsomgeving. • Creëren van een positief zelfbeeld. • Veel positieve aandacht. • Aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten.
Communicatie met ouders
Als de ouders de kinderen komen brengen maken wij een praatje met de ouders en ook bij het ophalen vinden wij het belangrijk dat wij de ouders even persoonlijk te woord staan. Wij maken gebruik van een schriftje. dat het kind vanuit huis meeneemt naar het dagverblijf. Wij schrijven daarin hoe de dag is verlopen en wat er gedaan is. Op deze manier weten de ouders ook hoe het is gegaan. Verder krijgen de ouders elke maand een nieuwsbrief vanuit de groep daarin staat wat er die maand gaat gebeuren.
Aanmeldings- procedure
Als jullie na het lezen van deze pagina interesse hebben dan kunnen jullie je inschrijven via onze website en via de mail volgt dan het verdere contact. Verder kan u ook ons mailen als u meer informatie wilt. Op de website vind u ook ons pedagogisch beleid en daarin staat alles beschreven.