Kids Talent Nieuwstraat KDV  

Nieuwstraat 10, 5688BE, Oirschot

8,9
Kids Talent Nieuwstraat KDV, Oirschot - Beste-kinderdagverblijf

Bij Kids Talent kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht voor de opvang van uw kinderen, een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Bij Kids Talent kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht voor de opvang van uw kinderen, een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 12 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.
Pedagogisch
beleid
Kids Talent staat voor opvang in huiselijke sfeer door goed opgeleide leidsters die op een warme, enthousiaste en open manier werken. Het kind met zijn eigen, unieke ontwikkeling, persoonlijkheid en interesses staat centraal en is het uitgangspunt van onze opvang. Onze bijdrage aan de ontwikkeling van het kind start bij de leeftijd van 0 jaar en loopt door tot 13 jaar. Educatie, creativiteit, sport en spel worden afgestemd op de ontwikkelingsfase waarin het kind zich bevindt.
Communicatie met ouders
Via onze software; een computerprogramma dat de hele dag de opvang registreert. maar natuurlijk ook via telefoon. mail en bij de overdracht van het kind. Heeft u vragen of wilt u iets kwijt. u bent altijd welkom.
Aanmeldings- procedure
Neem gerust contact met ons op voor vragen, een oriënterend gesprek of om een afspraak te maken, eventueel samen met uw kind.