Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Globetrotters  

Gildeweg 23, 2632BD, Nootdorp

7,6
Globetrotters, Nootdorp - Beste-kinderdagverblijf

De Globetrotters biedt één groot ontdekkingsavontuur voor kinderen. De natuur speelt een belangrijke rol binnen en buiten! Elke verdieping laat een onderdeel van onze planeet tot leven komen. Zo beginnen we op begane grond met zand en aarde, daarboven water en natuurlijk komen er ook... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in Nootdorp »

Kenmerken Globetrotters

Uurtarief vanaf
€ 0.00
Aantal kindplaatsen
96
Aantal leidsters
0
Horizontale groep
ja
Verticale groep
ja
Gemiddelde groepsgrootte

0
Oprichting
2009
Eten inclusief
ja
Luiers inclusief
ja
HKZ Keurmerk
ja
BSO aanwezig
ja
Min. aantal dagdelen
2
Halve dagopvang
ja
Flexibele opvang
ja
Opvang tijdens vakantie
ja
Voorschoolse educatie
ja
Meertalig
nee

Extra kenmerken

  • Grote buitenruimte
  • één groot ontdekkingsavontuur voor kinderen

Laatste aanpassing door KDV (19 april 2019)

Wat biedt dit KDV?

De kracht van een organisatie als SKS Alles Kids is dat wij meer bieden en dat wij brede vormen van opvang bieden welke nauw aansluiten bij uw eigen ideeën over de opvang van uw kind(eren).

Beste beoordeling

9,2

Wat een geweldig plek voor mijn dochter!

28 mei 2015 | Ouder van De Globetrotters | Periode van: 6-2012 tot: heden

De locatie is heel ruim, schoon en heeft allerlei leuke dingen voor de kinderen. De ontdektuin vindt ze heerlijk en ik ook haha. En ze gaat door een speciale kinderdeur naar binnen en staat er een echt stoplicht in de gang. Zo leuk. Er wordt heel veel georganiseerd voor mij als ouder maar ook voor de kindjes, al vanaf baby leeftijd zoals baby massage, peutergym enzo. Straks gaat ze naar de buitenschoolse opvang, ik heb een rondleiding gekregen en daar is ook sporten onder opvangtijd en zwemles mogelijk. Ook neem ik nu een Voordeelpakket af, een aanrader. Ik vind trouwens juist de medewerkers en manager heel erg goed, zij hebben aandacht voor mij en praten mij elke opvangdag bij over de ontwikkeling en beleving van mijn kind. Ook kon ik gratis terecht bij de pedagoog, zij had nuttige tips voor om mij hoe Lisa zindelijk te maken en we hebben het ook over (niet) eten gehad. Ik ben echt blij dat wij voor De Globetrotters hebben gekozen.

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, Taal- en ontwikkelprogramma\'s, Workshops voor ouders, Een Mini Kids Club 0-4 jaar, Een Alles Kids Club 4+ (elke dag activiteiten), Een kookhoek, Een tafeltennistafel, Mogelijkheid om opvang te combineren met BSO Sport om de hoek
Minpunten: Ik ervaar geen minpunten

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:00
Dinsdag
07:30 - 18:00
Woensdag
07:30 - 18:00
Donderdag
07:30 - 18:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van Globetrotters in Nootdorp. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »