2Zonnebloemen  

Gaslaan 80, 2562LL, 's-Gravenhage

8,4
2Zonnebloemen, 's-Gravenhage - Beste-kinderdagverblijf

Kindercentrum 2Zonnebloemen is een ruim kinderdagverblijf, waar een prettige sfeer heerst, en waar alle groepen op de begane grond zijn gevestigd. De groepen zijn ingericht in leuke hoekjes, afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. 2Zonnebloemen is een vrolijke plek waar uw kind... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kindercentrum 2Zonnebloemen is een ruim kinderdagverblijf, waar een prettige sfeer heerst, en waar alle groepen op de begane grond zijn gevestigd. De groepen zijn ingericht in leuke hoekjes, afgestemd op de belevingswereld van de kinderen. 2Zonnebloemen is een vrolijke plek waar uw kind vriendjes maakt, fijn kan spelen en waar de ontwikkeling volop wordt geprikkeld. Naast de groepsruimtes biedt de centrale gang veel extra speelmogelijkheden.

Bijna alle groepen liggen direct aan onze trots: de Tuin! De plek waar alle kinderen elkaar dagelijks ontmoeten. De tuin is alleen toegankelijk voor kinderen van 2Zonnebloemen. Deze buitenruimte biedt uitdagende speelelementen met veel ontdekmogelijkheden. Voor de baby’s is er een aparte speelweide. Alle baby’s en peuters kunnen bij ons naar hartenlust veilig buiten spelen.
2Zonnebloemen is zeer goed bereikbaar, en geen irritaties dat u uw auto niet kwijt kunt: voor de deur is er altijd plaats!
Een dagverblijf dat zeker een bezoek waard is!
Pedagogisch
beleid
Wij bieden pedagogisch, verantwoorde en vernieuwende kinderopvang die leuk en aantrekkelijk is voor kinderen van 0-4 jaar en elementen aanreikt voor een goede startpositie in de maatschappij. Dit doen we door: • Het bieden van een gevoel van (emotionele) veiligheid en vertrouwen • Het bieden van uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden • Het bevorderen van de persoonlijke competentie • Het bevorderen van de sociale competentie • Het eigen maken van waarden, normen en cultuur
Communicatie met ouders
Ons contact met ouders: *Dagelijkse overdracht tijdens breng- en haalmomenten *Elke 2 maanden ontvangen ouders via de mail een nieuwsbrief van 2Zonnebloemen * Eens per jaar voeren we met de ouders een kindgesprek. waarin we de ontwikkeling van het kind bespreken. * Op onze site kunt u inloggen met uw persoonlijke inlogcode. daar kunt u foto's bekijken. notulen van de oudercommissie lezen. enz. * Bij 2Zonnebloemen hebben een enthousiaste oudercommissie. wij vergaderen ong 5x per jaar.
Aanmeldings- procedure
U kind kan nog niet kiezen, dus het is belangrijk dat u een goed gevoel hebt bij een kinderdagverblijf. Neem daarom een kijkje op verschillende locaties en laat u rondleiden. U kunt zich inschrijven via onze website: www.2samen.nl. Binnen 2 weken ontvangt u een ontvangstbevestiging. U zult ruim op tijd bericht krijgen of er binnen het gewenste kinderdagverblijf plaats is op de dagen die u wenst.