Prokino de Speelwerf  

Essebaan 38, 2908LK, Capelle aan den IJssel

9,0
Prokino de Speelwerf, Capelle aan den IJssel - Beste-kinderdagverblijf

Welkom bij Prokino de Speelwerf! Zoekt u een veilige plek voor uw kindje waar hij/zij zich optimaal op zijn/ haar eigen manier en tempo kan ontwikkelen? Vind u een liefdevolle omgeving, het sluiten van vriendschappen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes ook zo belangrijk? Wilt u goed opgeleide... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Welkom bij Prokino de Speelwerf! Zoekt u een veilige plek voor uw kindje waar hij/zij zich optimaal op zijn/ haar eigen manier en tempo kan ontwikkelen? Vind u een liefdevolle omgeving, het sluiten van vriendschappen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes ook zo belangrijk? Wilt u goed opgeleide vaste pedagogisch medewerkers die zich betrokken voelen bij de opvang van uw kindje? Prokino de Speelwerf staat voor dit alles! Liefdevolle, veilige, ontwikkelingsgerichte en betrokken kinderopvang! Wij bieden opvang op maat, dus verschillende flexibele contracten en incidentele opvang is bij ons ook mogelijk.
Pedagogisch
beleid
Ons kinderdagverblijf biedt een veilige en gezonde omgeving. De kinderen voelen zich vertrouwd met één of meer pedagogisch medewerkers en voelen zich veilig met en tussen de andere kinderen in de groep. Onderdeel zijn van een stamgroep geeft een gevoel van vertrouwen. De activiteiten zijn vertrouwd en het spelmateriaal is herkenbaar. Een kind dat zich veilig voelt, voelt zich goed en heeft energie om te leren en zich te ontwikkelen. Zie onze website voor het complete pedagogisch beleid.
Communicatie met ouders
Wensen van ouders en kinderen staan voorop! Wij vinden het heel belangrijk een laagdrempelig te zijn. Hiermee bedoelen we dat we een open karakter hebben en ons toegankelijk opstellen. Het is fijn als alles besproken kan worden en ouders en pedagogisch medewerkers op een lijn komen. Voor de allerkleinste kinderen gaan we zoveel mogelijk mee in het ritme van thuis.
Aanmeldings- procedure
Nadat u bij Prokino de Speelwerf een vrijblijvende rondleiding heeft gekregen, kunt u zich via onderstaande link inschrijven. http://www.prokino.nl/capelle-aan-den-ijssel/aanmelden Na inschrijving ontvangt u een contract thuis en wordt u uitgenodigd voor een intake gesprek.