Imme Zuid  

Zuster Meyboomlaan 10, 7334DV, Apeldoorn

8,8
Imme Zuid, Apeldoorn - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Imme Zuid is gevestigd op een prachtige, goed bereikbare locatie in Apeldoorn aan de Zuster Meyboomlaan 10. Ons kinderdagverblijf ligt midden in een bosrijk gebied, vlakbij het Gelre Ziekenhuis in de wijk Ugchelen. Met ruim dertig jaar ervaring met kinderopvang in Apeldoorn,... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf Imme Zuid is gevestigd op een prachtige, goed bereikbare locatie in Apeldoorn aan de Zuster Meyboomlaan 10. Ons kinderdagverblijf ligt midden in een bosrijk gebied, vlakbij het Gelre Ziekenhuis in de wijk Ugchelen. Met ruim dertig jaar ervaring met kinderopvang in Apeldoorn, kunnen we met trots zeggen dat we uw kind liefdevol, persoonlijk en professioneel op kunnen vangen. Kom gerust eens kijken of neem contact met ons op.


Pedagogisch
beleid
Met al onze kinderen werken wij ontwikkelingsgericht. Hiervoorgebruiken wij het educatie programma VoorSprong. VoorSprong heeft als kerngedachte: kinderen leren snel vooral tijdens hun spelelementen. Leidsters zijn hierin allemaal opgeleid . Veiligheid is de voorwaarde van waaruit een kind zich kan ontwikkelen. Leidsters leggen de basis voor deze veiligheid in hun dagelijkse handelswijze en omgang met de kinderen.
Communicatie met ouders
Met uitgebreide intake gesprekken informeren wij ouders vooraf. Bij de proefdraaiafspraak van het kind . bespreken we met ouders uitgebreid de dagelijkse gang van zaken. Door het hele jaar heen brengen wij nieuwsbrieven uit. Onze website wordt wekelijks voorzien van nieuwe informatieve stukjes over de groepen en de kinderen. Wij houden een overdrachtsschrift bij. We voeren 10 minuten gesprekken. Dagelijks vindt er uiteraard een overdracht plaats. Wij organiseren jaarlijks ouderavonden.
Aanmeldings- procedure
Aanmeldingen het liefst via onze site. Bellen kan natuurlijk ook altijd. We maken een afspraak om een keer te komen kijken. Gewoon even bij de locaties aanbellen is ook prima. http://www.prokino.nl/kinderopvang/apeldoorn/aanmelden